Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Θρυμματιστής κλαδιών με σφυριά BUGNOT "Le Glouton"


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
3 Νοεμβρίου 2023

Μικρό μέγεθος , στιβαρή κατασκευή με μεγάλες δυνατότητες.


Η χρήση ενός θρυμματιστή έχει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς επιτρέπει το θρυμματισμό κλαδιών και τη χρήση των θρυμματισμένων υπολειμμάτων ως κομπόστ ή σαν εδαφοκάλυψη στις καλλιέργειες μας.



Ο θρυμματιστής που παρουσιάζω είναι το μικρότερο μοντέλο που προσφέρει η εταιρεία Bugnot, η οποία εξειδικεύεται σε θρυμματιστές με επαγγελματικές προδιαγραφές και δυνατότητες.



Ο θρυμματιστής "Le Glouton" έχει μικρές διαστάσεις και είναι εξοπλισμένος με τροχούς. Η κατασκευή του είναι ενισχυμένη, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.



Ο θρυμματισμός γίνεται μέσω ενός ρότορα που διαθέτει οχτώ (8) ελεύθερα κινούμενα σφυριά και δύο (2) ρυθμιζόμενες αντίθετες λεπίδες. Η ικανότητα θρυμματισμού φτάνει μέχρι 8 εκατοστά διάμετρος.



Ο θρυμματιστής είναι εξοπλισμένος με έναν κινητήρα βενζίνης Honda GX390 με 12 ίππους.



Το πλάτος της εισόδου στη χοάνη είναι 35 εκατοστά, ενώ το πλάτος της εισόδου στον ρότορα είναι 14 εκατοστά. Η χοάνη διαθέτει έναν χειροκίνητο τροφοδότη που λειτουργεί μέσω μιας μανιβέλας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του τροφοδότη μέσω ενός μοχλού και η είσοδος στον ρότορα να είναι ελεύθερη.



Η πρόσβαση στον ρότορα είναι εύκολη και γρήγορη, απαιτώντας μόνο την αφαίρεση δύο βιδών. Οι διαστάσεις του είναι μήκος 1,85 μέτρα, πλάτος 61 εκατοστά, ύψος 1,21 μέτρα και το βάρος του ανέρχεται στα 145 κιλά.



Αν και το βάρος του είναι 145 κιλά, η μεταφορά του θρυμματιστή είναι πολύ εύκολη χάρη στο εξαιρετικό ζύγισμα του.


Κατά τις δοκιμές, ο θρυμματιστής ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στον θρυμματισμό κλαδιών μουριάς αλλά και κλαδιών ελιάς με μεγάλη διάμετρο. Ο κινητήρας δεν επέδειξε καμία δυσκολία, ακόμα και στον θρυμματισμό ξύλου ελιάς με διάμετρο άνω των 6 εκατοστών.


Η τιμή του θρυμματιστή Bugnot - Le Glouton κυμαίνεται στα 4.499,00 ευρώ (συν ΦΠΑ), αλλά για τον μήνα Νοέμβριο 2023 υπάρχει μια προσφορά με τιμή 4.100,00 ευρώ (συν ΦΠΑ).



Θα βρείτε τον θρυμματιστή στην εταιρεία  ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ - AEGEAN BIOMASS .



Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παρουσιαζόμενο θρυμματιστή, αλλά και για πληροφορίες σχετικά με άλλα διαθέσιμα μοντέλα θρυμματιστών και τρέχουσες τιμές.


ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ : Τηλέφωνο: 2152159830  -   Κινητό: 6906518611