Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης με υψηλή αντιδόνηση Visco VC633R Evo


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
14 Απριλίου 2023

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος και ισχύ θαμνοκοπτικό μηχάνημα της εταιρείας Visco Parts.


Ο κινητήρας του είναι δίχρονος με τεχνολογία Euro 5, είναι 63.3cc κυβικά και έχει 3hp ιπποδύναμη.


Το συγκεκριμένο θαμνοκοπτικό θα το ξεχωρίσουμε και για το υψηλό αντιδονητικο σύστημα που διαθέτει!


Η σωλήνα που χρησιμοποιεί είναι ενιαία με διάμετρο 28mm και έχει 2mm πάχος.


Ο άξονας που μεταδίδει την κίνηση είναι ενιαίος με 10mm διάμετρο.


Η χωρητικότητα του δοχείου καύσιμου είναι 1,2lt και η αναλογία του είναι 25ml λάδι μίξης σε 1lt βενζίνη.


Οι χειρολαβές είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να έχουν καλή εφαρμογή στο χέρι του χειριστή όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να ασφαλίσει το γκάζ και να παραμένει πατημένο για πιο ξεκούραστη χρήση.


Το βάρος του είναι 10.8kg και σε συνεργασία με την διπλή επαγγελματική εξάρτυση με μαξιλαράκι που το συνοδεύει μοιράζει ομοιόμορφα το βάρος του μηχανήματος στο σώμα μας κάνοντας το ξεκούραστο στην πολύωρη χρήση. Στην αρχική του συσκευασία θα βρούμε μια αυτόματη κεφαλή μεσινέζας και ένα μεταλλικό τρίφτερο δίσκο.


Είναι κατάλληλο για δύσκολες καταστάσεις καθώς έχει την απαιτούμενη ισχύ να χρησιμοποιηθεί για ξυλώδεις θάμνους σε μεγάλες εκτάσεις .


Στις δόκιμες που έγιναν δοκιμάστηκε τόσο σε μεγάλο ύψος χόρτων άλλα πυκνούς ξυλώδες θάμνους. Έκτος από την αυτόματη κεφαλή μεσινεζας και τον τριφτερο μεταλλικό δίσκο έγινε χρήση και ενός μεταλλικού καταστροφέα ώστε να καταγράψουμε την αποτελεσματικότητα του με ένα τέτοιο εξάρτημα.


Πράγματι με τον μεταλλικό καταστροφέα μπόρεσε και θρυμμάτιζε με μεγάλη ευκολία μικρούς θάμνους χωρίς να ζορίζεται καθόλου ο κινητήρας και ταυτόχρονα με την υψηλή αντιδόνηση που διαθέτη να μην μεταφέρει κραδασμούς στον χειριστή .


Το θαμνοκοπτικό Visco VC633R Evo θα το βρείτε στην τιμή των 289.00€ σε κάποια από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Visco Parts.


Μπορείτε να το βρείτε μέσω του BestPrice στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.bestprice.gr/item/2157404132/visco-vc633r-a-evo.html?qo=visco+vc633&from=search-single