Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Συντήρηση αγροτικών μηχανήματων με αεροσυμπιεστή HYUNDAI 6LT


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
10 Φεβρουαρίου 2024

Όσοι ασχολούμαστε με τη συντήρηση μηχανημάτων αλλά και κατασκευές πολλές φορές θα χρειαστούμε έναν αεροσυμπιεστή. Σίγουρα, για πολλούς ο επόμενος προβληματισμός είναι ο περιορισμένος χώρος στο εργαστήριό μας και ο θόρυβος που θα κάνει ο αεροσυμπιεστής, ειδικά αν το εργαστήριό μας βρίσκεται στο γκαράζ ή σε μια αποθήκη μας.


Στο σημερινό βίντεο θα σας παρουσιάσω έναν μικρό αεροσυμπιεστή της εταιρίας HYUNDAI, το μοντέλο H0608LS και θα τον ξεχωρίσουμε για το μικρό του μέγεθος, τη φορητότητά του και την αθόρυβη λειτουργία του.


Γενικά, οι αεροσυμπιεστές διαφοροποιούνται ανάλογα με τη χωρητικότητα του θαλάμου αέρα και την ιπποδύναμη του μοτέρ που χρησιμοποιούν. Ανάλογα με τις εργασίες που θέλουμε να κάνουμε, επιλέγουμε τον κατάλληλο αεροσυμπιεστή με τις ανάλογες δυνατότητες.


Το συγκεκριμένο μοντέλο αεροσυμπιεστή τον επέλεξα για το μικρό του μέγεθος και την αθόρυθη λειτουργία του. Οι εργασίες που θα κάνω είναι ο καθαρισμός αγροτικών μηχανημάτων και η χωρητικότητα του δοχείου που διαθέτει μας καλύπτει.


Ο αεροσυμπιεστής διαθέτει αεροφυλάκιο χωρητικότητας 6lt, μοτέρ χωρίς λάδι με ισχύ 0,8hp, μέγιστη πίεση 8bar και παροχή 107 lt/min. Το επίπεδο θορύβου κυμαίνεται στα 60dB και το βάρος του είναι 15kg.


Με τον αεροσυμπιεστή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά παρελκόμενα όπως πιστόλι αέρα για καθαρισμούς, πετρελιέρα για καθαρισμό μηχανημάτων με τον συνδυασμό πετρελαίου ή βενζίνης με αέρα, πιστόλι αέρα για φούσκωμα των λαστιχών από το αυτοκίνητό μας και πιστόλι βαφής για να βάψουμε κάποιο αντικείμενο.


Τα παρελκόμενα δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία του αεροσυμπιεστή αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιο σετ που να περιλαμβάνει τα παραπάνω παρελκόμενα με ένα κόστος κοντά στα 30.00€ .


Το αεροσυμπιεστή Hyundai H0608LS θα τον βρείτε στην τιμή των 122.00€ στο Κοντόπουλος - Γεωπονικό Κατάστημα.