Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας Krausmann U33020-22SB


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
6 Οκτωβρίου 2023

Ψαλίδι Κλαδέματος μπαταρίας που θα το ξεχωρίσουμε για τις ενισχυμένες λάμες του και για την πολύ μεγάλη αυτονομία του.


Τα ψαλιδιά κλαδέματος μπαταρίας έχουν γίνει από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για εργασίες κλαδέματος είτε στον κήπο μας είτε στο κλάδεμα κάποιας δεντροκαλλιέργειας μας.

 

Στο σημερινό βίντεο θα σας παρουσιάσω ένα ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας της εταιρείας Krausmann  το μοντέλο U33020-22SB. Στην αρχική του συσκευασία έρχεται σε πλαστική βαλίτσα και μέσα θα βρούμε  το ψαλίδι κλαδέματος , δυο μπαταριές χωρητικότητας 2ah , έναν φορτιστή και τις οδηγίες χρήσεως.

 

Το μοτέρ του είναι BRUSHLESS και έχει τάση λειτουργείας τα 20V. Διαθέτει ενισχυμένη λεπίδα κοπής κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι SK5 κ και έχει την δυνατότητα  δύο διαφορετικών ρυθμίσεων ανοίγματος κοπής (0-20mm και 0-30mm).

 

Το ψαλίδι διαθέτει μια έξυπνη λειτουργία αναμονής που ενεργοποιείται είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα μετά την πάροδο τριών λεπτών χωρίς χρήση.

 

Το βάρος του είναι στα 1288gr με την μπαταριά τοποθετημένη .

 

Στις δοκιμές που έγιναν το ψαλίδι ανταποκρίθηκε σε οτιδήποτε δοκιμασία κοπής του βάλαμε με ξύλο διαμέτρου έως 30mm. Εντύπωση μας έκανε η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας. Έγιναν 1000 κοπές και δεν έσβησε κανένα λαμπάκι από την ένδειξη της μπαταρίας που μας δείχνει σε τι κατάσταση βρίσκετε.

 

Θα το βρείτε στο κατάστημα www.tools4you.gr με αρχική τιμή στα 172.00€ αλλά με την χρήση ενός κουπονιού γράφοντας την λέξη "Farmer" έχετε μια έξτρα έκπτωση 10% και η τελική τιμή του Ψαλιδιού κλαδέματος μπαταρίας  Krausmann U33020-22SB διαμορφώνεται στα 154,80€.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Krausmann U33020-22SB