Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Πριόνια χειρός Samurai - Ιαπωνίας


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
17 Νοεμβρίου 2023

Ιαπωνικά χειροπρίονα για γρήγορες και άνετες κοπές.


Τα χειροπρίονα του Ιαπωνικού Εργοστασίου SAMURAI-KANZAWA αντιπροσωπεύουν μια παράδοση που χρονολογείται πάνω από 100 χρόνια στην επεξεργασία του ατσαλιού. Το εργοστάσιο έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων του.


Τα χειροπρίονα διαθέτουν σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις που τα ξεχωρίζουν:


  •       Ειδικά ακονισμένες Λάμες: Οι λάμες κωνικού σχήματος από ατσάλι εξαιρετικής ποιότητας έχουν ακονιστεί με ακρίβεια για ομαλή μείωση του πάχους τους, επιτρέποντας τον εύκολο και γρήγορο κοπή.

  •      Επιφανειακή σκλήρυνση των δοντιών: Οι δόντια έχουν υποστεί ειδική επιφανειακή σκλήρυνση, προσφέροντας εξαιρετική αιχμηρότητα και αυξημένο χρόνο ζωής.

  •      Επιχρωμίωση των Λεπίδων: Η επιχρωμίωση προσφέρει στιλπνή επιφάνεια, μειώνοντας τριβές, αντισκωριακή προστασία και προστασία από χυμούς και ρητίνες δένδρων.

  •      Πολλά Βήματα Δοντιών: Διάφορα βήματα δοντιών καλύπτουν ανάγκες γρήγορου και ακριβούς κοπής σε διάφορα υλικά.

  •      Τριπλή Οδόντωση (GC-Series): Μια εφεύρεση της SAMURAI που επιτρέπει εργασίες στον μισό χρόνο και με τη μισή δύναμη σε σύγκριση με συμβατικά χειροπρίονα.

  •      Εργονομικές Χειρολαβές: Κατασκευασμένες από ειδικά μαλακά πλαστικά βάσει της ανθρώπινης μηχανικής για άνετο και ασφαλές πιάσιμο.


Το μοντέλο GC-180-LH, που ανήκει στη σειρά GC, διαθέτει κυρτή λάμα τριπλής οδόντωσης 180mm και παρέχει εγγύηση 25 χρόνια. Το μοναδικό σχέδιο δοντιών επιτρέπει χρήση όλου του μήκους της λάμας, βελτιώνοντας την απόδοση κοπής σε σύγκριση με τα συμβατικά πριόνια.


Επιπλέον, η σειρά GC διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της, και προσφέρει εγγύηση 25 χρόνια, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στην απόδοση και αντοχή των χειροπρίονων αυτής της σειράς.


Το FRD-150-LHG  Χειροπρίονο Samurai 150mm Σπαστό, αναδιπλούμενο χειροπρίονο με ευθεία λάμα 15cm, προσφέρει ιδανική ισορροπία και υψηλή απόδοση κοπής. Είναι κατάλληλο για κηπουρούς και επαγγελματίες δενδροκόμους, παρέχοντας εξαιρετική άνεση και ευκολία χρήσης.


Το W-330-LH Χειροπρίονο Samurai με Κυρτή Λάμα 330mm, Ξύλινη Λαβή & Θήκη, διαθέτει την ίδια κυρτή λάμα 33cm, είναι όμως εξοπλισμένο με ξύλινη λαβή και περιλαμβάνει θήκη για ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση.


Το P-C330-LH αποτελεί ένα πολυλειτουργικό χειροπρίονο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση ως κονταροπρίονο. Η κυρτή λάμα των 33cm με προεξέχοντα δόντια που έχουν υποστεί ειδική επιφανειακή σκλήρυνση το καθιστούν ιδανικό για κλάδεμα και γενική εργασία σε ύψος.


Αυτό το μοντέλο αντιπροσωπεύει μια πρακτική επιλογή για εκείνους που χρειάζονται ένα ευέλικτο εργαλείο για κοπή σε διάφορα ύψη και καταστάσεις.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα χειροπρίονα SAMURAI προσφέρουν όχι μόνο υψηλή απόδοση κοπής αλλά και σχεδιασμό που λαμβάνει υπόψη την εργονομία, καθιστώντας τα χειροπρίονα εύκολα στη χρήση, ακόμα και σε πιο απαιτητικές εργασίες.