Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Νέα σειρά προϊόντων θρέψης FYTOAMINO


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
22 Απριλίου 2023


Η εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ξεκίνησε τη μελέτη, το σχεδιασμό αλλά και την παραγωγή εξειδικευμένων και στοχευμένων προϊόντων Θρέψης φυτών.


Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η σειρά εξειδικευμένων και στοχευμένων προϊόντων θρέψης με την ονομασία Fytoamino.


Τα σκευάσματα παράγονται εδώ στην Ελλάδα και είναι τα παρακάτω:


FYTOAMINO- N 25-0-0+7 L-Betaine +3 Proline

To Fytoamino-N προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των φυτών, άμεσα με άζωτο (Ν) και με την προσθήκη αμινοξέων, να βοηθήσει στην αύξηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της καλλιέργειας, με πρωτοποριακή μέθοδο παραγωγής, που το συνιστά άμεσα βιοδιαθέσιμο.


FYTOAMINO -Bo   0-0-0+5B+3Zn+1Mo+5L-Arginine


To FYTOAMINO-Bo είναι ένα προϊόν, που καλύπτει πλήρως διατροφικά φυτά για δημιουργία άριστης ανθοφορίας, καλής κυτταροδιαίρεσης και καρπόδεσης. Η L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ (100%ελευθέρων L-ριζών) είναι πρόδρομος ουσία της κυτοκινίνης και άλλων φυτικών ορμονών στα άνθη και τους καρπούς.


FYTOAMINO – PN 5-20-0+L-Methionine

Το FYTOAMINO-PN σχεδιάστηκε για να καλύψουμε τις ανάγκες της καλλιέργειας για Φώσφορο σε συνδυασμό με άζωτο και με την προσθήκη του αμινοξέως L-Methionine (100% ελεύθερων L-ριζών) να επιτύχουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και πρωιμότητα στην ωρίμανση.


FYTOAMINO – PK 0-20-7+7%L-Choline Cl

Το FYTOAMINO – PK ειναι ενα προϊόν με που θα καλύψει τις ανάγκες της καλλιεργεια μας σε φώσφορο και κάλιο .


FYTOAMINO mix


Το FYTOAMINO mix είναι ένα λίπασμα νέου τύπου με 95% καθαρά αμινοξέα φυτικής προέλευσης σε σκόνη για την προστασία της καλλιέργειας από ακραίες συνθήκες όπως παγετός.Το FYTOAMINO mix έχει έγκριση στην βιολογική γεωργία.


Σαν Έλληνας ελαιοκαλλιεργητής είμαι πολύ περήφανος που πλέον υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες που παράγουν εδώ στην Ελλάδα εξειδικευμένα και στοχευμένα προϊόντα θρέψης για τις καλλιέργειες μας .


Δεν ξεχνάμε....Πάντα συμβουλευόμαστε τον γεωπόνο μας