Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κονταροπρίονο VEVOR με δυνατότητα επέκτασης έως και 8 μέτρα!


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
13 Απριλίου 2024

Επεκτάσιμο έως 8m , χαμηλό βάρος και εύκολος χειρισμός



Σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε κάποια δέντρα ή φοινίκες στον κήπο μας σε πολύ μεγάλο ύψος, όπου δυσκολεύει πλέον η κλάδευσή τους.


Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγω με δύο φοινίκες που έχω στον κήπο μου, των οποίων το ύψος ξεπερνά τα 8 μέτρα.

Έτσι, ήμουν σε αναζήτηση για έναν τρόπο να τους κλαδεύω με ασφάλεια.

Η λύση βρέθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα VEVOR, το οποίο διαθέτει ένα κονταροπρίονο που μπορεί να φτάσει έως και τα 8 μέτρα!



Το προμηθεύτηκα και σας το παρουσιάζω!



Στην αρχική του συσκευασία έρχεται σε μία υφασμάτινη θήκη που κάνει πολύ εύκολη τη μεταφορά του. Μέσα θα βρούμε 8 κομμάτια σωλήνα αλουμινίου που το ένα ενώνεται με το άλλο, διαμορφώνοντας το ύψος που θέλουμε και κυμαίνεται από 2,24μ έως 8,24μ! Έτσι, είτε πρόκειται για την κοπή ψηλών κλαδιών είτε για το κλάδεμα χαμηλότερων δέντρων προσφέρει μεγάλη ευελιξία.



Η λάμα που χρησιμοποιείται είναι κατασκευασμένη από χάλυβα πάχους 1,2mm με επίστρωση τεφλόν για μεγαλύτερη αντοχή στη σκουριά, ενώ το μήκος κοπής είναι 35cm. Επιπλέον, η λάμα διαθέτει ένα μαχαίρι με γάντζο στην κορυφή της για την αφαίρεση κλαδιών, καθώς και ένα γάντζο-μαχαίρι στο κάτω μέρος για αποτελεσματική κοπή και καθάρισμα, αλλά ταυτόχρονα κρατάει το κλαδί εντός πεδίου κοπής κάνοντας πιο εύκολο τον χειρισμό του κονταροπρίονου σε μεγάλο ύψος.



Η σύνδεση των σωλήνων έχει διπλή ασφάλεια για μεγαλύτερη σταθερότητα. Είναι βιδωτές η μία με την άλλη και όταν τερματίσει το βιδώμα, τότε ασφαλίζονται με έναν πείρο. Το βάρος του είναι πολύ χαμηλό και ανέρχεται στα 5,1kg. Στην αρχική του συσκευασία έρχεται επίσης με μία ανταλλακτική λεπίδα κοπής.



Στις δοκιμές που έγιναν, έδειξε πραγματικά να είναι πολύ εύκολος ο χειρισμός του και ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Λόγω του μεγάλου ύψους του συνίσταται να προσθέτουμε τα κομμάτια όταν είναι κάθετο το κονταροπρίονο, καθώς υπάρχει ταλάντωσή του σε αντίθετη περίπτωση.



Το κόστος του κονταροπρίονου VEVOR με τα μεταφορικά διαμορφώνεται στα 114,99 ευρώ, αλλά με τη χρήση του κουπονιού ( VVMH5%OFF ) η τελική του τιμή διαμορφώνεται στα 110,24 ευρώ.


Θα το βρεις εδω : ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟ VEVOR
Code: VVMH5%OFF (5% off on all products)

Η έκπτωση του κωδικού ισχύει για ολόκληρο τον ιστότοπο.