Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Μπαταρίας Sucko BC-2108


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
22 Φεβρουαρίου 2024

Στιβαρή κατασκευή με δυνατό και γρήγορο μοτέρ


Στο σημερινό βίντεο θα δούμε ένα μικρό κλαδευτικό αλυσοπρίονο μπαταρίας, το Sucko BC-2108, με δυνατότητα σύνδεσης του σε τηλεσκοπική προέκταση για να μπορέσουμε να το μετατρέψουμε σε κονταροπρίονο.


Το κατατάσσω σε ένα από τα πιο δυνατά και γρήγορα κλαδευτικά αλυσοπρίονα αυτής της κατηγορίας που έχω χρησιμοποιήσει.


Το μοτέρ του είναι brushless με ισχύ 650W και διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο λαδιού με σύστημα αυτόματης λίπανσης της αλυσίδας.

Η λάμα του έχει μήκος 20 cm, η αλυσίδα είναι 1/4 με πάχος οδηγού 1,1mm και ταχύτητα αλυσίδας 15m/s.

Η μπαταρία που χρησιμοποιεί είναι 21v με 4Ah και στην αρχική του συσκευασία έρχεται με δύο μπαταρίες και έναν φορτιστή με δυνατότητα διπλής φόρτισης.

Το βάρος του χωρίς μπαταρία είναι στα 1,450gr και με τη μπαταρία τοποθετημένη είναι στα 2,0kg.


Όπως ανέφερα έχει δυνατότητα να το συνδυάσουμε με τηλεσκοπική προέκταση που είναι το μοντέλο Sucko PR-2108 έχοντας τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε το μήκος της από 152cm έως 212cm.


Στις δοκιμές πραγματικά έδειξε να είναι πολύ δυνατό και αποτελεσματικό σε ό,τι κοπές και αν κάναμε ακόμα και σε ξύλο ελιάς με διάμετρο 20cm.


Φυσικά έγινε χρήση και της προέκτασης όπου είναι από σωλήνα αλουμινίου με χαμηλό βάρος και πολύ σταθερή ακόμα και όταν έχουμε ανοίξει όλο το μήκος της προέκτασης. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε και την γωνία κοπής του αλυσοπρίονου όταν το συνδέσουμε στην προέκταση βοηθώντας πολύ στις κάθετες κοπές.


Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας έγινε τεστ αντοχής με συνεχόμενες κοπές σε ξύλο ελιάς. Με μια μπαταρία έγιναν στο σύνολο 246 κοπές όπου από αυτές οι 110 ήταν σε με διάμετρο 8-10cm και οι υπόλοιπες 136 κοπές σε διάμετρο 5-6cm. Στα θετικά είναι ότι μέχρι την τελευταία κοπή το αλυσοπρίονο είχε την ίδια ισχύ με τις προηγούμενες κοπές. Υπενθυμίζοντας ότι έρχεται με δύο μπαταρίες στην αρχική του συσκευασία μας δίνει μια αυτονομία πάνω από 500 κοπές ανάλογα πάντα την διάμετρο αλλά και το είδος του ξύλου που κόβουμε.


Η τιμή του Sucko BC-2108 με δύο μπαταρίες και φορτιστή είναι στα 220 ευρώ και της τηλεσκοπικής προέκτασης Sucko PR-2108 στα 90 ευρώ. Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε πολλά φυσικά καταστήματα αλλά και eshop σε όλη την Ελλάδα.


Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να καλέσετε την ίδια την εταιρεία YAMASTIK  στο 2810380955  και να σας ενημερώσει που είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η εταιρεία YAMASTIK έχει αναλάβει την Αντιπροσώπευση, Διανομή και Υποστήριξη για την Ελλάδα, η οποία εξασφαλίζει τη λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αλλά και την επάρκεια όλων των ανταλλακτικών.


Θα το βρεις στο skroutz εδώ : Sucko BC-2108

και την προεκταση  εδώ : Sucko PR-2108