Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κινητό για ακραίες κατάστασεις Blackview BV9300


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
14 Οκτωβρίου 2023

Ανθεκτικό στην σκληρή χρήση με τεράστια αυτόνομια μπαταριάς.


Τα ανθεκτικά smartphones είναι απαραίτητα εργαλεία για όσους χρειάζονται μια αξιόπιστη και ανθεκτική συσκευή σε ακραίες συνθήκες.


Το Blackview BV9300 έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις πιο σκληρές συνθήκες διαθέτοντας ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά .


Σίγουρα με την πρώτη ματιά θα μας κάνει εντύπωση το μεγάλο μέγεθος αλλά και το αυξημένο βάρος του.


Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι η κατηγορία των κινητών RUGGED απευθύνετε σε χρήστες που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από ένα κινητό και όχι για απλούς χρήστες που χρειάζονται ένα απλό κινητό για καθημερινή χρήση .


Το Blackview BV9300 διαθέτει οθόνη Full HD+ 6,7 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2388 pixel και υποστηρίζει συχνότητες ανανέωσης 60, 90 και 120 Hz. Προστατεύεται από CORNING® GORILLA® GLASS 5, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα από γρατσουνιές και πτώσεις.


Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek Helio G99 στα 2,2 GHz .


Με 12 GB μνήμη RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου το BV9300 είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται πολλαπλές εργασίες και να αποθηκεύει άφθονο όγκο δεδομένων. Υποστηρίζει ακόμη και επεκτάσιμη αποθήκευση έως και 1 TB μέσω μιας υποδοχής κάρτας TF.


Το BV9300 προσφέρει ισχυρές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi και Bluetooth V5.2. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ζωνών 2G, 3G και 4G, γεγονός που το καθιστά συμβατό με διάφορα πρότυπα δικτύου.


Το BV9300 διαθέτει μπροστινή κάμερα 32 MP, που προσφέρει ποιοτικές selfies και βιντεοκλήσεις. Στο πίσω μέρος, διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8MP 120° και μια κάμερα βάθους 2MP.


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του BV9300 είναι η τεράστια μπαταρία του 15080 mAh όπου υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33 W. Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι η αντιστροφή φορτίση καθώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως Power Βank φορτίζοντας άλλες συσκευές.


Η συσκευή μπορεί να χρησιμεύσει ακόμη και ως φακός, εκπέμποντας 100 lumens φωτός!


Το BV9300 διαθέτει πληθώρα αισθητήρων, όπως γυροσκόπιο, μαγνητικό αισθητήρα, αισθητήρα πίεσης αέρα και πυξίδα.


Το Blackview BV9300 είναι ένα ανθεκτικό κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο για όσους απαιτούν αντοχή και λειτουργικότητα σε δύσκολo περιβάλλον. Η τεράστια αυτονομία της μπαταρίας αλλά και οι ιδιαίτερες εφαρμογές που διαθέτει το κάνουν μια πολύ ενδιαφέρον πρόταση για ένα κινητό ανθεκτικό στην σκληρή χρήση !!


Θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μέσω του Aliexpress. στην τιμή των 295.95€ με δωρεάν έξοδα αποστολής .

Θα το βρεις εδώ:  Blackview BV9300