Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κεφαλή Θαμνοκοπτικού FLASH CUTTER Ufc-06


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
17 Ιουνίου 2023

Η αντικατάσταση της μεσινέζας είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται η χρήση κανενός είδους εργαλείου


Στην αγορά θα βρούμε πολλών ειδών κεφαλές θαμνοκοπτικών είτε αυτόματες είτε απλές .


Η κεφαλή Flash Cutter UFC-06 ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες καθώς μπορούμε να τοποθετήσουμε και να αντικαταστήσουμε την μεσινέζα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου .


Η κεφαλή είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ειναι ανθεκτική στην σκληρή χρήση.


Έχει δύο υποδοχές που μπορούμε να τοποθετήσουμε μεσινεζα έχοντας δύο εξόδους από κάθε πλευρά.


Σε κάθε πλευρά έχει 4 θέσεις για μεσινέζα, στις δύο εσωτερικές θέσεις είναι για μεσινέζα έως 3mm διάμετρο και οι δύο εξωτερικές για μεσινέζα έως 4,5mm διάμετρο.


Το πλαστικό καπάκι που τοποθετούμε στο κάτω μέρος της κεφαλής βοηθάει στο να κρατάμε την κεφαλή σε απόσταση από το έδαφος πετυχαίνοντας ταυτόχρονα πολύ χαμηλά κοψίματα.


Η κεφαλή βγάζοντας δύο εξόδους από κάθε πλευρά με διάφορα ύψους λίγων εκατοστών πετυχαίνει κοψίματα σε δύο διαφορετικά ύψη ταυτόχρονα.


Στις δοκιμές που έγιναν χρησιμοποίησα μεσινέζα με διάμετρο 3,3mm τετράγωνη και 4,3mm στριφτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που οι μεσινέζες ήρθαν σε επαφή με τοίχο , πέτρες, ξύλα και χόρτα με ξυλώδεις στέλεχος δεν φθάρθηκαν εύκολα αλλά και δεν κόπηκαν .


Η κεφαλή Flash Cutter UFC-06 έχει τέσσερις εξόδους κάνοντας την πολύ αποτελεσματική σε δύσκολες καταστάσεις με χόρτα σε μεγάλο ύψος και με σκληρό ξυλώδεις στέλεχος.


Για να είναι όμως αποδοτική η κεφαλή θα πρέπει το θαμνοκοπτικό μας μηχανήμα να έχει ιπποδύναμη 2-2,5hp για χρήση μεσινέζας με διάμετρο 3mm και για μεσινέζα με διάμετρο άνω των 3.9mm ιπποδύναμη 2,5 - 3hp .


Έχοντας παρουσίαση μια εξαιρετική κεφαλή μεσινέζας που θα την ξεχωρίσουμε για την ποιότητα κατασκευής της αλλά και για την δυνατότητα που έχουμε να αλλάζουμε την μεσινέζα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου!


Η τιμή της κεφαλής Flash Cutter UFC-06 είναι στα 19,90€ και θα την βρείτε στο Κοντόπουλος Γεωπονικό Κατάστημα.