Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κάμερα ασφαλείας για το χωράφι SECTEC 4G Solar


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
21 Οκτωβρίου 2023

Ιδανική λύση για προστασία της αγροτικής αποθήκης άλλα και των καλλιεργειών μας


Δυστυχώς όλο και περισσότερο ακούμε να γίνονται κλοπές σε αγροτικές αποθήκες και να χάνονται μηχανήματα αρκετών χιλιάδων ευρώ . επίσης πλέον καταγράφονται κρούσματα κλοπών και σε καλλιέργειες με στόχο την εκάστοτε παραγωγή .


Μια λύση για να προστατεύσουμε την περιουσία μας είναι μια κάμερα ασφαλείας !


Στο σημερινό βίντεο θα σας παρουσιάσω μια κάμερα ασφαλείας που μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος θέλουμε ακόμα και στο χωράφι μας καθώς δεν χρειάζεται ρεύμα και ίντερνετ.


Είναι η κάμερα ασφαλείας SECTEC Outdoors 4G με ηλιακό πάνελ για να τροφοδοτεί την κάμερα με ρεύμα και με δυνατότητα σύνδεσης κάρτας sim 4G για να έχουμε άμεση ενημέρωση όταν ανίχνευση κίνηση.


Το ηλιακό πάνελ έχει δυνατότητα να τοποθετηθεί είτε πάνω στην κάμερα είτε σε απόσταση 5m από αυτήν μέσω ενός καλωδίου.


Η ποιότητα της εικόνας είναι 1080P και είναι αδιάβροχη IP68 .


Μέσω της εφαρμογής που θα έχουμε στο κινητό μας θα μπορούμε να λαμβάνουμε άμεσα ειδοποίησης όταν ανιχνευθεί κίνηση αλλά και να κάνουμε εποπτεία του χώρου με την κάμερα καθώς είναι περιστρεφόμενη .


Υπάρχει η δυνατότητα να μιλήσουμε μέσω της κάμερας από απόσταση καθώς ο ήχος είναι  "διπλός" και να μπορούμε να συνομιλήσουμε με το άτομο που βρίσκεται στον χώρο.


Η δυνατότητα που έχει η κάμερα να είναι αυτόνομη από ρεύμα άλλα και σύνδεσης στο ίντερνετ την κάνει ιδανική για να την τοποθετήσουμε σε απομακρυσμένους χώρους όπως χωράφια ή αποθήκες που δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με ρεύμα άλλα και ίντερνετ.


Την κάμερα θα την βρείτε στο Banggood μέσω του link που βρίσκετε παρακάτω.


Με την χρήση του κωδικού που θα βρείτε επίσης πιο κάτω η τελική τιμή της κάμερας με τα μεταφορικά και τον φόρο διαμορφώνετε στα 98,52€. (Η κάρτα sim δεν περιλαμβάνετε στο πακέτο)


SECTEC Outdoors 4G Solar

Code:  BGROCTSOG4