Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος VESCO X40


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
13 Ιανουαρίου 2023

Γρήγορες κοπές , ελαφρύ με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής . 

Πρόκειται για το "μεγαλύτερο" μοντέλο της εταιρείας Vesco σε κλαδευτικό ψαλίδι μπαταρίας.



Η ποιότητα κατασκευής του είναι δεδομένη όπως όλα τα κλαδευτικά εργαλεία κλαδέματος της εταιρείας Vesco καθώς κατασκευάζει αποκλειστικά επαγγελματικά εργαλεία κλαδέματος.



Το μοντέλο Vesco X40 έρχεται με μια μπαταρία λιθίου στα 36v και 4Ah χωρητικότητα. Σύμφωνα με την εταιρεία η αυτονομία της μπαταρίας αρκεί για 8 ώρες. Ο φορτιστής που το συνοδεύει έχει την δυνατότητα πλήρης φόρτισης σε 2h.
Διαθέτει λειτουργία διπλής επιλογής ανοίγματος σε 70% και 100% άνοιγμα όπως και προοδευτική κοπή.


Η μέγιστη διάμετρο κοπής κλαδιών είναι εως 40mm , καθιστώντας το το ιδανικό εργαλείο κλαδέματος για αμπελώνες, οπωρώνες ή για διαχείριση δέντρων.



Οι λεπίδες VESCO είναι ατσάλι από χρώμιο βανάδιο θερμής σφυρηλάτησης και προσφέρουν τόσο ανώτερη απόδοση κοπής όσο και μακροχρόνια αντοχή.



Το σώμα του πλαισίου του ψαλιδιού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο θερμής σφυρηλάτησης που το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ, στιβαρό και εγγυημένο για μια ζωή, ενώ τα ανατομικά σχεδιασμένα εξωτερικά κελύφη αποτελούνται από αντιολισθητικό υλικό ανθρακονήματα και είναι μαλακό στην αφή.



Το μοτέρ είναι τύπου Brushless και έχει ισχύ 450W. Το βάρος του ψαλιδιού είναι 850gr και της μπαταρίας 1165gr όπου στηρίζεται στην ζώνη που φοράμε στην μέση μας κάνοντας το ιδανικό για πολύωρη χρήση.



Μετά τις απαραίτητες δοκιμές τα προσωπικά μου συμπεράσματα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο ψαλίδι κλαδέματος, ελαφρύ με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα ανοίκει στην κατηγορία των επωνύμων ποιοτικών κλαδευτικών ψαλιδιών σε προσιτή τιμή..



Η τιμή του είναι στα 1104€ με ΦΠΑ και μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Pythagoras Spray.


Η εταιρεία Pythagoras Spray θα σας καλύψει σε οτιδήποτε και αν χρειαστείτε όσο αφορά την εγγύηση, τα ανταλλακτικά ή το service του ψαλιδιού!