Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ηλεκτρικό Ψαλίδι Κλαδέματος VESCO X30 - CORDLESS


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
30 Δεκεμβρίου 2022

Κλαδευτικό ψαλίδι μπαταριάς , ελαφρύ , γρήγορο με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής



Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη παρουσίαση η εταιρεία Vesco είναι μια ιταλική εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών εργαλείων κλάδεματος!

Το νεότερο μοντέλο που  προστέθηκε στη σειρά VESCO ηλεκτροκίνητου ψαλιδιού κλαδέματος «Robotic» είναι το Vesco X30.

 Δίνει στον χρήστη τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων και παραγωγικότητας, καθώς η εναλλάξιμη μπαταρία συνδέεται με το σώμα του ψαλιδιού.

Ο ελαφρύτερος σχεδιασμός επιτρέπει επίσης μια πιο γρήγορη και λιγότερο κουραστική εμπειρία κλαδέματος που ενισχύεται από την προοδευτική ταχύτητα κοπής και την ελεγχόμενη σκανδάλη λειτουργία διπλής επιλογής ανοίγματος (70% και 100%).

Διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες (Brushless) με ισχύ 350Watt.  Η μέγιστη διάμετρο κοπής ξύλων είναι 32mm όπου το κάνει ιδανικό εργαλείο για χρήση στον αμπελώνα και στον οπωρώνα.

 Οι λεπίδες είναι θερμής σφυρηλάτησης από χρώμιο βανάδιο χάλυβα.
Το σώμα του πλαισίου του ψαλιδιού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο θερμής σφυρηλάτησης που το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ, στιβαρό και εγγυημένο εφ' όρου ζωής, ενώ τα ανατομικά σχεδιασμένα εξωτερικά κελύφη αποτελούνται από υλικό νάιλον γεμάτο άνθρακα που είναι άνετο στο κράτημα και απαλό στην αφή.

Το ψαλίδι μπαταρίας X30 το παραλαμβάνουμε σε ένα εύχρηστο σακίδιο πλάτης που περιλαμβάνει δύο μπαταρίες με τάση λειτουργίας 14.4V και 2.6Ah χωρητικότητα. Ο φορτιστής που διαθέτει έχει δυνατότητα φόρτισης τριών (3) μπαταρίων ταυτόχρονα με  χρόνο φορτίσεις 100% σε 1.5h.

Το συνολικό του βάρος με την μπαταρία τοποθετημένη πάνω είναι στα 900gr.

Μετά τις απαραίτητες δοκιμές πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους ψαλίδι μπαταρίας όπου το κάνει πολύ εύχρηστο και ξεκούραστο κατά τις εργασίες κλάδεματος. Είναι γρήγορο, έχει προοδευτική κοπή και δυνατότητα διπλής επιλογής ανοίγματος των λεπίδων ( 70% & 100%). Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ προσεγμένη με ποιοτικά υλικά όπως όλα τα εργαλεία της εταιρείας Vesco καθώς προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Η εταιρεία Pythagoras Spray ως αντιπρόσωπος Ελλάδας για την εταιρεία Vesco θα σας καλύψει για ότι και αν χρειαστείτε είτε αφορά την εγγύηση, το service του μηχανήματος είτε κάποιο ανταλλακτικό. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν ανταλλακτικά για το σύνολο των εξαρτημάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του εκάστοτε εργαλείου.


Το κόστος του ηλεκτρικού ψαλιδιού κλάδεματος Vesco X30 είναι στα 540€ με ΦΠΑ και θα το βρείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Pythagoras Spray.