Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Επαγγελματικά χειροπρίονα Vesco


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
16 Δεκεμβρίου 2022

Πριόνια χειρός επαγγελματικών προδιαγραφών. Χαμηλό βάρος με λεπίδα τρίπλευρης κοπής με σκληρά δόντια για μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική κοπή


Ένα από τα βασικότερα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για της εργασίες κλάδεματος στον κήπο μας ή σε κάποια δέντροκαλλιέργεια είναι το πριόνι χειρός.


Η εταιρεία Vesco έχει μια μεγάλη γκάμα σε επαγγελματικά πριόνια χειρός καθώς είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε επαγγελματικα εργαλεία κλαδέματος.


Στην Ελληνική αγορά θα τα βρούμε μέσω της εταιρείας Pythagoras Spray κάθως είναι αντιπρόσωπος Ελλάδας για την εταιρεία Vesco. Στην σημερινή παρουσίαση θα δούμε τρία ( 3 ) επαγγελματικά χειροπρίονα της εταιρείας Vesco.


Πρόκειται για τα μοντέλα:


Σταθερό χειροπρίονο Vesco C20/30.

Ενα εξαιρετικό επαγγελματικό κλαδευτικό πριόνι με ίσια λάμα μήκους 30cm που εξασφαλίζει καθαρή και ακριβή κοπή. Λεπίδα τρίπλευρης κοπής με σκληρά δόντια που όλα αυτά εγγυώνται πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική κοπή. Η πλάγια επιφάνεια της λεπίδας είναι λεία και αυτό βελτιώνει την απόδοση κατά την κοπή βοηθώντας στην αποφυγή μολύνσεων και εξασφαλίζει γρήγορη επούλωση του φυτού.


Πτυσσόμενο χειροπρίονο Vesco C10.

Η δυνατότητα που έχει να δίπλωμα κάνει αυτό το πριόνι ασφαλές και εύχρηστο. Λεπίδα τρίπλευρης κοπής με σκληρά δόντια και αυτο οπου εγγυώνται πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική κοπή. Η πλαστική λαβή δύο συστατικών είναι πολύ άνετη και εύχρηστη.


Πτυσσόμενο χειροπρίονο Vesco C10 Plus

Αυτό το εύχρηστο πριόνι κλαδέματος εξασφαλίζει καθαρή και ακριβή κοπή. Η αναδιπλούμενη κλειδαριά κάνει αυτό το πριόνι ασφαλές και εύχρηστο. Κατασκευασμένη από ανθρακούχο χάλυβα, η λεπίδα έχει κοπτική άκρη τριών όψεων, σκληρυμένα δόντια και στη συνέχεια φινιρισμένη με σκληρή επένδυση χρωμίου που δένει με σωματίδια Xylan 1010 για μακροχρόνια αντοχή και ανώτερη κοπή. Η λαβή είναι εργονομικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από σύνθετο υλικό που εφαρμόζει άνετα στο χέρι.


Το κόστος για τα χειροπρίονα που προανέφερα είναι ως εξής:


Σταθερό χειροπρίονο Vesco C20/30 - 31,00€

Πτυσσόμενο χειροπρίονο Vesco C10 - 22,00€

Πτυσσόμενο χειροπρίονο Vesco C10 Plus - 32,00€


Θα τα βρείτε σε κάποιο απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Pythagoras Spray Κ. Γκένου & Σια Ο.Ε.

2° χλμ. Σ.Σ. Νάουσας-Βέροιας

590 35 Νάουσα

Τηλέφωνο 2332041434

https://www.pythagoraspray.gr