Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Επαγγελματικά Ψαλίδια και Ψαλίδες κλαδέματος Vesco


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
10 Φεβρουαρίου 2023



Το ψαλίδι κλαδέματος χειρός αποτελεί ίσως το πιο διαδεδομένο εργαλείο που συναντάμε σε όλα τα σπίτια που διαθέτουν κήπο ή σε όσους ασχολούνται με κάποια καλλιέργεια.



Τα συναντάμε σε πολλούς διαφορετικούς σχεδιασμούς αλλά και με μεγάλη διακύμανση στην τιμή τους.



Ο σχεδιασμός του κάθε ψαλιδιού συνδέεται ανάλογα για την εργασία κλαδέματος που προορίζεται.



Υπάρχουν διαφορετικά ψαλίδια που προορίζονται για χρήση σε περιποίηση κήπου , διαφορετικά για κλάδεμα σε αμπελώνες και άλλα για δέντροκαλλιέργειες.



Όσο αφορά την τιμή τους αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους.


Επίσης υπάρχουν και οι ψαλίδες χειρός που αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένες,μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε εργασίες κλάδεματος κόβοντας μεγάλης διαμέτρου κλαδιά.



Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα σας παρουσιάσω μερικά από τα ψαλίδια και ψαλίδες κλαδέματος της εταιρείας Vesco.



Όλα τα εργαλεία της εταιρείας Vesco εχουν επαγγελματικές προδιαγραφές και προορίζονται για επαγγελματική χρήση μιας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι υψηλής ποιότητας.



Η εταιρία Pythagoras Spray που είναι αντιπρόσωπος Ελλάδας για την εταιρία Vesco μου έστειλε τα παρακάτω ψαλίδια και ψαλίδες για την παρουσίαση τους .



Ψαλίδια:  Vesco A1 ,Vesco A6, Vesco A6 Plus


Ψαλίδες: Vesco T20/80 , Vesco T20/80 Plus


Τα ψαλίδια και ψαλίδες που ανοίκουν στην σειρά Plus εχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους σύνθετα υλικά που προέρχονται από την νανοτεχνολογία και τα συναντάμε σε εξαρτήματα της αεροναυπηγικής βιομηχανίας.




Μετά τις απαραίτητες δοκιμές τα προσωπικά μου συμπεράσματα:



Ψαλίδι Vesco A1 - Ένα ψαλίδι γενικής χρήσης, ιδανικό για την αμπελουργία και για την περιποίηση κήπου. Ελαφρύ, ξεκούραστο και με τον σχεδιασμό της στενής γραμμής που έχουν οι λάμες του μπορούμε να κάνουμε κόψιματα σε δύσκολα σημεία.



Ψαλίδι Vesco A6 - Το συγκεκριμένο ψαλίδι κλαδέματος λόγο του σχεδιασμού του μας επιτρέπει να κάνουμε κόψιματα μεγάλης διαμέτρου πολύ εύκολα σε αμπελώνες και σε  δέντροκαλλιέργειες.



Ψαλίδι Vesco A6 Plus - Ένα εξαιρετικό ψαλίδι κλαδέματος όπου ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό του σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής του. Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα ψαλίδι ιδανικό για όλες τις εργασίες κλάδεματος , με μεγάλες αντοχές στον χρόνο και στην σκληρή χρήση.



Ψαλίδα Vesco T20/80 - Με το που πιάσουμε στα χέρια μας την ψαλίδα Vesco T20 αμέσως καταλαβαίνουμε το χαμηλό της βάρος. Επίσης η δυνατότητα που έχει να κόβει κλαδιά διαμέτρου έως και 4,5cm μπόρεσα και έκανα κόψιματα μεγάλης διαμέτρου πολύ ξεκούραστα!


Ψαλίδα Vesco T20/80 Plus - Πρόκειται για την premium έκδοση της ψαλίδας T20 όπου έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας στην κατασκευή της . Ελαφριά και ιδανική για κλάδεμα κάποιας δέντροκαλλιέργειας ή και για εργασίες κλάδεματος στον κήπο μας.



Κατά την διαδικασία των δοκιμών προσωπικά μου φάνηκε το ψαλίδι και η ψαλίδα που ανοίκουν στην σειρά Plus να κάνουν λίγο πιο εύκολα κοψίματα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ψαλίδια και ψαλίδες.



Η εταιρία Vesco διαθέτει και άλλα ψαλίδια κλαδέματος ανάλογα τις εργασίες κλάδεματος που θέλουμε να κάνουμε.



Οι τιμές των παραπάνω ψαλιδιών και ψαλιδων διαμορφώνεται ως εξής:



Επαγγελματικά Ψαλίδια Κλαδέματος  


Ψαλίδι Vesco A1 - 32.00€ με ΦΠΑ
Ψαλίδι Vesco A6 - 38.00€ με ΦΠΑ
Ψαλίδι Vesco A6 PLUS -  53.00€ με ΦΠΑ

Επαγγελματικές Ψαλίδες Κλαδέματος


Ψαλίδα Vesco T20/80 -  95.00€ με ΦΠΑ
Ψαλίδα Vesco Τ20/80 PLUS - 116.00€ με ΦΠΑ
 
Όλα τα επαγγελματικά ψαλίδια και Ψαλίδες της εταιρείας Vesco θα τα βρείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Pythagoras Spray.