Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ελαιοραβδιστικό Πτυσσόμενο Minelli Olivgreen 500 Premium


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
5 Νοεμβρίου 2022

Ελαιοραβδιστικό μπαταρίας με κεφαλή τύπου χτένας από την εταιρεία Minelli.



Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο βίντεο η εταιρεία Minelli , διαθέτει αρκετά μοντέλα ελαιοραβδιστικών τύπου χτένας όπου το καθένα διαφοροποιείται από το άλλο κυρίως από τoν τρόπο κίνησης των ραβδίων .

Το Olivgreen 500 Premium είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου Olivgreen 500 Plus με την διαφορά ότι η έκδοση Premium διαθέτει μοτέρ τύπου Brushless και δύο (2) ταχύτητες έναντι του Plus που διαθέτει μοτέρ με καρβουνάκια και μια (1) ταχύτητα.

Το Olivgreen 500 premium είναι πτυσσόμενο με κοντάρι αλουμινίου και έχει μήκος από 2.1m έως 3.3m . Μοτέρ τύπου Brushless στα 12v με δύο ταχύτητες. Διαθέτει ένα αντιδόνητικο σύστημα CarbonFlex. Ράβδοι από ανθρακονήματα και το μήκος του καλωδίου που συνδέουμε την μπαταρία με το ελαιοραβδιστικό έχει μήκος 15m . Το βάρος του είναι 2.7kg

Μετά τις δοκιμές στον ελαιώνα, μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας του που ήταν ομαλός χωρίς δονήσεις και ότι διαθέτει δύο ταχύτητες δίνοντας μας την δυνατότητα να επιλέξουμε την ιδανική ταχύτητα ανάλογα την ποικιλία της ελιάς που διαθέτουμε.

Η τιμή για το μοντέλο  Olivgreen 500 Premium είναι στα 675,00€
και για το μοντέλο  Olivgreen 500 Plus είναι στα 589,00€

Θα τα βρείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.