Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ελαιοραβδιστικό "Amolivo" από την εταιρεία Αγγελής


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
25 Νοεμβρίου 2023

Αναβαθμισμένο με νέα πλακέτα και ακόμα πιο δυνατό !




Το "Amolivo" έχει εδραιωθεί με επιτυχία στην αγορά, καθιστώντας σαφές ότι έχει έρθει για να παραμείνει, εκμεταλλευόμενο τις εξαιρετικές του δυνατότητες.


Με την πάροδο του χρόνου, αναβαθμίστηκε με επικέντρωση στην πλακέτα του μηχανήματος, προσφέροντας βελτιωμένη σταθερότητα, μείωση της θερμοκρασίας και αυξημένη προστασία από την υγρασία. Επιπλέον, οι στροφές του μηχανήματος αυξήθηκαν.Στον τομέα της κεφαλής, βελτιώθηκε η υποστήριξη των ράβδων κατά τη διάρκεια του ραβδίσματος.


Στο σημερινό βίντεο, θα σας παρουσιάσω δύο εκδόσεις του "Amolivo", όπου η σωλήνα που χρησιμοποιείται είναι από ανθρακονήμα, πρόκειται για τα μοντέλα "Amolivo All Carbon" και "Amolivo Telescopic All Carbon".



Το μοτέρ που χρησιμοποιεί το "Amolivo" είναι brushless με ισχύ 800W. Διαθέτει ρυθμιστή στροφών με 6 σκάλες και εύρος 700-1750 παλμικών κινήσεων το λεπτό στα 12V, καλύπτοντας όλους τους τύπους ελιών. Η κεφαλή αποτελείται από 2 έκκεντρα, 2 διοστήρες με ατσάλινα γρανάζια και 8 ράβδους από άνθρακονήμα.


Το μήκος της σταθερής έκδοσης "Amolivo All Carbon" είναι 2,30 μέτρα και, με τη χρήση προέκτασης στο κάτω μέρος, μπορεί να φτάσει στα 3,30 μέτρα. Το βάρος του είναι 2,0kg. Η τηλεσκοπική έκδοση "Amolivo Telescopic All Carbon" έχει μήκος 2,15 μέτρα και μπορεί να φτάσει έως τα 3,05 μέτρα, με βάρος 2,5kg. Η εξωτερική σωλήνα της τηλεσκοπικής έκδοσης είναι από ανθρακονήματα και η εσωτερική από αλουμίνιο.



Το κόστος των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων που παρουσιάζονται διαμορφώνεται ως εξής: "Amolivo All Carbon" στα 570 ευρώ και "Amolivo Telescopic All Carbon" στα 645 ευρώ.


Όλες τις εκδόσεις του ελαιοραβδιστικού "Amolivo" θα τις βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Αγγελής.