Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Θαμνοκοπτικό IBEA Strato Charged 37STBΤ


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
3 Μαίου 2024

Κινητήρα με μικρό κυβισμό,υψηλή ιπποδύναμη και χαμηλό βάρος !


Tο θαμνοκοπτικό IBEA Strato Charged 37ST-BΤ είναι ένα από τα καινούργια μοντέλα θαμνοκοπτικού που παρουσίασε η εταιρία IBEA, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.


Εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Strato Charged, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και υψηλή ιπποδύναμη. Ο κινητήρας του, που πληροί τα πρότυπα Euro 5, διαθέτει κυβισμό 30,8 cc και αποδίδει 2,2hp, παρέχοντας 30% περισσότερη ισχύ και ροπή σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της ίδιας κατηγορίας. Παράλληλα, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται κατά 20% και οι εκπομπές καυσαερίων κατά 80%.


Η γωνιακή κεφαλή High Torque αυξάνει την ισχύ κοπής κατά σημαντικό ποσοστό σε σύγκριση με άλλες επιλογές ίδιας ιπποδύναμης. Επιπλέον, το αντικραδασμικό σύστημα του θαμνοκοπτικού μειώνει τους κραδασμούς προς τον χειριστή, επιτρέποντας παρατεταμένη χρήση λόγω του χαμηλού βάρους του, μόλις 6,4kg.Το καρμπυρατέρ που φοράει είναι της εταιρίας Walbro, αυξάνοντας την αξιοπιστία του.


Στις δοκιμές έδειξε πραγματικά ότι πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό κατασκευαστικά θαμνοκοπτικό και ο κινητήρας του εκκινεί πολύ εύκολα μιας και διαθέτει σύστημα Easy Start. Στην πράξη φάνηκε ότι έχει αρκετή δύναμη παρά τον χαμηλό του κυβισμό και αυτό οφείλεται στον κινητήρα που διαθέτει με την τεχνολογία Strato Charged, αλλά και στην γωνιακή κεφαλή High Torque η οποία αυξάνει την ισχύ κοπής. Έγιναν κοπές με την αυτόματη κεφαλή μεσινέζας, τον μεταλλικό δίσκο αλλά και ένος μεταλλικού καταστροφέα που δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία του μηχανήματος, αλλά το χρησιμοποίησα ώστε να καταγράψω την απόδοσή του και με έναν τέτοιο παρελκόμενο όπου μπόρεσε με μεγάλη άνεση να θρυμματίσει βάτα αλλά και θάμνους.


Συνολικά, το θαμνοκοπτικό IBEA Strato Charged 37STBΤ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες άλλα και για ερασιτέχνες που αναζητούν απροβλημάτιστο ,αξιόπιστο και ισχυρό θαμνοκοπτικό!


Το κόστος του IBEA Strato Charged 37STBΤ ανέρχεται στα 590 ευρώ.

Θα το βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα της GARDENTIME, η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της IBEA για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Υπάρχει και το αντίστοιχο μοντέλο IBEA Strato Charged 37STB χωρίς αντιδόνηση και την γωνιακή
High Torque με κόστος στα 440 ευρώ !


GARDENTIME
Τηλέφωνο: 2310309273
www.gardentime.gr