Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

VIUSID Agro Βιοδιεγέρτης – Φυσικό Αντιικό


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
12 Μαίου 2023

Viusid Agro μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών,βιταμινών και μετάλλων.


Ο παγκόσμιος αγροτικός τομέας αναζητά συνεχώς καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός ταχέως αυξανόμενου πληθυσμού.


Ένα τέτοιο πρωτοποριακό προϊόν που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια είναι το Viusid Agro οπού παρασκευάζεται στην Ισπανία και αναπτύχθηκε από την εταιρεία γεωργικής βιοτεχνολογίας, Catalysis Agro.


Η Catalysis Agro παρουσίασε το Viusid Agro, ένα προηγμένο φυτικό βιοδιεγερτικό που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την υγεία και την απόδοση των καλλιεργειών. Συνδυάζοντας ένα μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων, το Viusid Agro ενισχύει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς των φυτών, επιτρέποντάς τους να αντιστέκονται καλύτερα σε ασθένειες, παράσιτα και διάφορους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.


Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του Viusid Agro βρίσκεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία του, η οποία επιτρέπει την αποτελεσματική παράδοση των ενεργών συστατικών του στα φυτικά κύτταρα. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία, μαζί με τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά του προϊόντος, διασφαλίζει ότι τα φυτά λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για βέλτιστη υγεία και ανοσία.



Βασικά πλεονεκτήματα του Viusid Agro:


Ενισχυμένη αντοχή στις ασθένειες: Το Viusid Agro ενισχύει τη φυσική άμυνα των φυτών, επιτρέποντάς τους να καταπολεμούν καλύτερα τα παθογόνα και μειώνοντας την εξάρτηση από χημικά φυτοφάρμακα.


Ενισχυμένη αντοχή στο στρες: Το προϊόν βελτιώνει την ικανότητα των φυτών να αντέχουν περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως η ξηρασία, οι ακραίες θερμοκρασίες και η αλατότητα, επιτρέποντάς τους να προσαρμοστούν αποτελεσματικότερα στις μεταβαλλόμενες κλιματικές συνθήκες.


Αυξημένη απόδοση των καλλιεργειών: Ενισχύοντας τη συνολική υγεία και ευρωστία των φυτών, το Viusid Agro έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τις αποδόσεις των καλλιεργειών.


Το VIUSID® agro αραιώνεται στο νερό και περιέχει αμινοξέα, αντιοξειδωτικά , βιταμίνες και φυσικά αντιικά. Όλα αυτά τα συστατικά υποβάλλονται σε μια βιοκαταλυτική διαδικασία τη ‘’MΟΡΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ’’ που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των ιδιοτήτων τους χωρίς να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τη μοριακή τους δομή, παράγοντας μια σειρά από οφέλη για τη διαχείριση των καλλιεργειών.



Το VIUSID® agro περιέχει:


ΑΜΙΝΟΞΕΑ


Ενεργοποιημένο Ασπαρτικό Οξύ: Ευνοεί τη σύνθεση των πρωτεϊνών και βελτιώνει τις συνθήκες ανάπτυξης των φυτών.


Ενεργοποιημένη Αργινίνη: Είναι η κύρια πηγή του αζώτου που φυλάσσεται στα φυτά και αντιπροσωπεύει το 40% του αζώτου στις πρωτεΐνες των σπόρων.


Ενεργοποιημένη Γλυκίνη: Ουσιώδες συστατικό για την ανάπτυξη των φυτών και επίσης ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ στη διαδικασία της φωτοαναπνοής.


Ενεργοποιημένη Τρυπτοφάνη: Μειώνει το όξινο περιεχόμενο των φρούτων, ενισχύει την παραγωγή τους και βελτιώνει την παραγωγικότητά τους


ΜΕΤΑΛΛΑ


Ενεργοποιημένο Φωσφορικό κάλιο: Ο Φωσφόρος απαιτείται για τη μεταφορά και την αποθήκευση ενέργειας στα φυτά. Ευνοεί τα φυτά στην ωρίμανση τους και προωθεί την ανάπτυξη των ριζών, των λουλουδιών και των σπόρων. Το Κάλιο ευνοεί το σχηματισμό των υδατανθράκων.


Ενεργοποιημένος Θειικός Ψευδάργυρος: Ευνοεί το σχηματισμό και την ανάπτυξη νέων ιστών. Είναι πολύ σημαντικός για τις παραγωγικές διαδικασίες των φυτών, όπως η βλάστηση, η ανθοφορία και η παραγωγή φρούτων.



ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ


Ενεργοποιημένο ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C): Είναι το κατεξοχήν φυσικό αντιοξειδωτικό. Μειώνει τις οξειδωμένες τανίνες στην επιφάνεια των πρόσφατα συγκομισθέντων καρπών. Αυξάνει την αντίσταση των φυτών στις περιβαλλοντικές αλλαγές.


Ενεργοποιημένο παντοθενικό ασβέστιο (βιταμίνη Β5): Είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό στη φυτοκαλλιέργεια που ενέχεται άμεσα στη φωτοπερίοδο των φυτών. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση και στην οξείδωση των λιπαρών οξέων. Ρυθμίζει την ανάπτυξη του φυτού.


Ενεργοποιημένη πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6): Προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, ιδιαίτερα στις καλλιέργειες φυτικών ιστών όπου είναι απαραίτητη για το σχηματισμό και την ανάπτυξη ρίζας.


Ενεργοποιημένο φολικό οξύ (βιταμίνη Β9): Είναι μια πολύ σημαντική βιταμίνη για το μεταβολισμό των αμινοξέων και για τη σύνθεση των αζωτούχων βάσεων που απαιτούνται για το σχηματισμό νέου ιστού.


Ενεργοποιημένη Κυανοκοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12): Παίζει σημαντικό ρόλο στην ενζυματική αντίδραση της νιτρογενάσης στη μετατροπή ανόργανου Ν2 σε ΝΗ3.



ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΙΚΑ


Ενεργοποιημένο μηλικό οξύ: Ισχυρό φυσικό αντιικό. Ευνοεί τη φωτοσύνθεση και μεταβολίζεται εύκολα από μικροοργανισμούς.


Ενεργοποιημένη γλουκοζαμίνη: Αναζωογονεί φυσικά το φυτό και το προστατεύει από μύκητες, νηματώδη και έντομα. Βελτιώνει τη δημιουργία βολβών σε μίσχους και ρίζες.


Ενεργοποιημένο γλυκυρριζινικό μονοαμμώνιο: Ενισχύει τις χημικές άμυνες των φυτών και βελτιώνει την ανθεκτικότητά τους έναντι των ιικών λοιμώξεων από όλους τους DNA & RNA ιούς.


Η δοσολογία που χρησιμοποιούμε το VIUSID Agro είναι σε πολύ μικρές ποσότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη των καλλιεργειών .


Το VIUSID Agro χρησιμοποιείται διαλυμένο στο νερό είτε για ριζοπότισμα είτε διαφυλλικά σε αναλογία : 1-3ml VIUSID Agro / 5 lt νερού (ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας) ή 1ml VIUSID Agro / 1 lt νερού σε ιώσεις ή στρεσογόνες καταστάσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.


Στην Ελλάδα το βρίσκουμε από την εταιρία AVP Innovations – Bourlivas Group
Φιλίππου 1,Τρίλοφος Θεσσαλονίκης. Τηλ. 6944527442    www.avpinnovations.gr


ΠΗΓΗ : www.avpinnovations.gr