Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Oleo-Mac BC400T με Αντιδόνηση


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
5 Μαίου 2023

Oleo-Mac BC400T ενα θαμνοκοπτικό μηχανημα με ποιοτική κατασκευή , ισχυρό με εξαιρετικό αντιδονητικό σύστημα



Ένα από τα πολλά μοντέλα θαμνοκοπτικών μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία Oleo-Mac.

 

Το μοντέλο Oleo-Mac BC400T ανήκει στην επαγγελματική σειρά θαμνοκοπτικών μηχανημάτων και τα ξεχωρίζουμε από τον κωδικό BC.

 

Διαθέτει ένα δίχρονο κινητήρα , είναι 44cc κυβικά και έχει 2.5hp ιπποδύναμη.

 

Το αντιδονητικό σύστημα που έχει στη βάση του τιμονιού μηδενίζει τους κραδασμούς προς τον χειριστή.

 

Η διάμετρος της σωλήνα είναι  28 mm και στην αρχική συσκευασία του θαμνοκοπτικού μηχανήματος θα βρούμε μια αυτόματη κεφαλή Tap & Go Φ130mm  και ένα μεταλλικό τρίφτερο δίσκο Φ255mm.

 

Επίσης το μηχάνημα συνοδεύεται από μια διπλή επαγγελματική εξάρτυση (γιλέκο) όπου εφαρμόζει πολύ καλά πάνω στο σώμα μοιράζοντας ομοιόμορφα το βάρος του θαμνοκοπτικού και το κάνει ξεκούραστο για πολύωρη χρήση.

 

Μετά τις απαραίτητες δοκιμές που έγιναν,  το θαμνοκοπτικό έδειξε να ανταποκρίνεται άνετα σε όλες τις δοκιμασίες. Έγινε χορτοκοπή σε μεγάλο ύψος χόρτων με την κεφαλή μεσινέζας όπως και με τον μεταλλικό δίσκο σε θάμνους .

Στα πλαίσια των δοκιμών έγινε χρήση μεταλλικού καταστροφέα που δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία με στόχο να καταγράψω την αποτελεσματικότητα του με το συγκεκριμένο κοπτικό μέσο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο μπόρεσε και θρυμμάτισε βατούς αλλά και θάμνους πολύ εύκολα και αποτελεσματικά.

 

Προσωπικά το θαμνοκοπτικό Oleo-Mac BC400T θα το ξεχώριζα για την ποιοτική κατασκευή του, για την ισχύ  αλλά και για το πολύ καλό αντιδονητικό σύστημα που διαθέτει. Η διπλή επαγγελματική εξάρτηση που συνοδεύει το μηχάνημα είναι από τις καλύτερες που έχω δει μέχρι στιγμής να συνοδεύουν ένα θαμνοκοπτικό στην αρχική του συσκευασία.

 

Το κόστος του θαμνοκοπτικού Oleo-Mac BC400T είναι στα 539,00€ και θα το βρείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος.