Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Συντήρηση Αγροτικών Μηχανημάτων με το WD-40: Συμβουλές και Χρήσεις


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
22 Δεκεμβρίου 2023

Το wd-40 είναι το πιο γνωστό καθαριστικό και αντισκωριακό της αγοράς


Η συντήρηση των μηχανημάτων είναι αναγκαία για την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας και της μακροζωίας τους.


Στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης ενός αγροτικού μηχανήματος και όχι μόνο, το WD-40 αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο καθαρισμού, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων για ανάλογες ανάγκες.


TIPS: Ήξερες ότι το WD-40 προέρχεται από τις λέξεις "Water Displacement" (Εκτοπισμός Νερού) και το 40 αντιπροσωπεύει την 40η προσπάθεια να βρεθεί η ιδανική φόρμουλα από την εταιρεία που το δημιούργησε!


Το WD-40 διατίθεται σε πολλές εκδόσεις, καθεμία σχεδιασμένη για συγκεκριμένες εφαρμογές. Ας εξετάσουμε μερικά από τα προϊόντα αυτά και τις χρήσεις τους.


WD-40 Multi-Use:
Το πιο κλασικό WD-40, το Multi-Use, είναι κατάλληλο για πολλαπλές εργασίες. Χρησιμοποιείται για τη συντήρηση εργαλείων, την λίπανση μηχανισμών και ως αντισκωριακό. Η τεχνολογία Διπλού Ψεκασμού επιτρέπει ακριβή εφαρμογή.


WD-40 Flexible®:
Το WD-40® είναι το ίδιο προϊόν με το WD-40 Multi-Use, αλλά είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm, το οποίο διατηρεί το σχήμα που του δίνετε. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή, ή να πραγματοποιήσετε ευρύ ψεκασμό όταν το σωληνάκι είναι κατεβασμένο.


WD-40 Specialist Contact Cleaner:
Το Contact Cleaner είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό ευαίσθητων ηλεκτρικών εξαρτημάτων. Αφαιρεί γρήγορα βρωμιά, σκόνη και λάδια χωρίς να περιέχει λάδι.


WD-40 Specialist Silicone:
Το Silicone είναι ιδανικό για μηχανήματα υψηλής πίεσης. Εκτοξεύει την υγρασία, παρέχοντας εξαιρετική λίπανση σε καουτσούκ, μέταλλο, πλαστικό και ξύλο.


WD-40 Specialist White Lithium Grease:
Το White Lithium Grease προσφέρει εξαιρετική προστασία και λίπανση σε κινούμενα μεταλλικά μέρη, χωρίς να στάζει. Ιδανικό για μηχανισμούς ταχυτήτων, φρένα και άλλα.


WD-40 Specialist Penetrant:
Το Penetrant ξεμπλοκάρει γρήγορα διαβρωμένα μέρη και μηχανισμούς. Η φόρμουλά του διεισδύει σε στενά και δυσπρόσιτα σημεία, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό.


WD-40 Specialist Degreaser:
Το Degreaser απομακρύνει γρήγορα γράσο, λάδι και ρύπους από εξαρτήματα και επιφάνειες.


WD-40 Specialist Motorbike Chain Lube:
Το Motorbike Chain Lube είναι ιδανικό για τη φροντίδα της αλυσίδας μοτοσυκλέτας, παρέχοντας βαθιά λίπανση και είναι συμβατό με διάφορους τύπους αλυσίδων.


Με αυτήν την εκτενή σειρά προϊόντων, το WD-40 καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών συντήρησης. Επιπλέον, η χρηστικότητα του WD-40 είναι τόσο πολλές, ώστε ακόμα και για το ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου μας είναι χρήσιμο!


Στον αγροτικό τομέα, θα το χρησιμοποιήσουμε για να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση τα μηχανήματά μας, απομακρύνοντας την υγρασία, την σκουριά, αλλά και λαδώνοντας τα κινούμενα μέρη. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη σωστή συντήρηση του αγροτικού σας εξοπλισμού, διατηρώντας έτσι την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του κάθε μηχανήματος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WD-40, επισκεφτείτε την σελίδα του προϊόντος.