Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ψεκασμός Χαλκού για Προστασία και Θρέψη!!


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
20 Ιανουαρίου 2024

Ειδικό σκεύασμα νιτρικού χαλκού προσφέροντας προστασία και θρέψη για τις καλλιέργειες.



Η γεωργία ως τομέας, δεν παύει να εξελίσσεται, ενσωματώνοντας συνεχώς νέες και προηγμένες τεχνολογίες για την βελτίωση της παραγωγικότητας και της αντοχής των φυτών. Σε αυτό το πλαίσιο, ο χαλκός αναδεικνύεται ως ένα από τα βασικά "όπλα" που διαθέτουν οι ελαιοκαλλιεργητές για την αντιμετώπιση μυκητολογικών προσβολών.



Οι μορφές που συναντάμε τον χαλκό είναι πολλές, όπως ο βορδιγαλειός πολτός, ο οξυχλωριούχος χαλκός και το υδροξείδιο του χαλκού. Ανάλογα με τη μορφή του χαλκού, τον χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη εποχή.


Στη σύγχρονη αγορά, εισάγονται νέα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την προστασία με τη θρέψη του δέντρου. Ένα από αυτά τα προϊόντα που ξεχωρίζει είναι το "Extreme Copper 12", ένα ειδικό σκεύασμα νιτρικού χαλκού που υπόσχεται όχι μόνο εξαιρετική προστασία αλλά και θρέψη για τις καλλιέργειες.


Η σύνθεση του Extreme Copper 12 διαμορφώνεται ως εξής:


    Χαλκός (Cu): 12%
    Άζωτο (Ν) συνολικό: 5%
    Οργανική ουσία: 5% (Γλυκίνη-μπεταΐνη, αμινοξέα)


Αυτή η προηγμένη σύνθεση καθιστά το "Extreme Copper 12" όχι μόνο εξαιρετικά δραστικό, αλλά και αποτελεσματικό, προσφέροντας προστασία και θρέψη στα φυτά ακόμα και με χαμηλές δόσεις.


Το Extreme Copper 12 ξεχωρίζει για την ταχεία απορρόφηση από τους ιστούς των φυτών, προσφέροντας άμεση προστασία απέναντι σε παθογόνα. Η προσθήκη αμινοξέων, γλυκίνης-μπεταΐνης και άλλων οργανικών ενώσεων ενισχύει την ανθεκτικότητα των φυτών, παρέχοντας τους απαραίτητη υποστήριξη, ιδίως μετά από περίοδους έντονου stress.

Ειναι κατάλληλο για προληπτική χρήση και αντιμετώπιση προβλημάτων, ιδίως σε ελιές με ιστορικό ασθενειών, όπως λειχήνες, καρκινώματα, κερκόσπορα κ.λπ.



Η δοσολογία του Extreme Copper 12 για την καλλιέργεια της ελιάς είναι 1-1,5lt σε 1000lt νερού. Η μικρή δοσολογία συνιστάται προληπτικά τους μήνες από Απρίλιο έως Οκτώβριο λόγω υψηλών θερμοκρασιών.


Το Extreme Copper 12 σε συσκευασία 1 λίτρου είναι διαθέσιμο στην τιμή των 37,10€ στο γεωπονικό κατάστημα Κουτεντάκης.


Έχουμε, όμως και διαγωνισμό!


Δύο τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από δύο (2) συσκευασίες Extreme Copper 12 (1lt) ο καθένας τους, συνολικής αξίας 148,00€!


Μια ευγενική χορηγία του γεωπονικού καταστήματος Κουτεντάκης.


Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα βρείτε στην περιγραφή του βίντεο που ακολουθεί στο YouTube.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη στις 19:00.


Φυσικά, ό,τι ψάχνετε για εξειδικευμένη θρέψη αλλά και προστασία για την καλλιέργειά σας θα το βρείτε στο γεωπονικό κατάστημα Κουτεντάκης.