Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Προβολείς Led Sucko για το χωράφι και όχι μόνο...


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
16 Μαρτίου 2024

Μικρό μέγεθος , έξοδο USB και μεγάλη απόδοση φωτισμού


Σε προηγούμενο βίντεο είχα παρουσιάσει ένα από τα πιο δυνατά κλαδευτικά αλυσοπρίονα μπαταρίας της εταιρείας Sucko, το μοντέλο BC-2108. Στο σημερινό βίντεο, θα σας παρουσιάσω τρεις προβολείς της εταιρείας Sucko, που έχουν κοινή μπαταρία με το κλαδευτικό αλυσοπρίονο μπαταρίας.


Πρόκειται για τρία διαφορετικά μοντέλα προβολέων, τα οποία διαφοροποιούνται μεταξύ τους σύμφωνα με την ισχύ και την απόδοσή τους. Ο πιο μικρός προβολέας σε μέγεθος και ισχύ διαθέτει 18 LED, έχει 55W ισχύ και απόδοση 2800Lm. Το επόμενο μοντέλο διαθέτει 48 LED, έχει 144W ισχύ και απόδοση 7200Lm και διαθέτει δύο βαθμίδες φωτισμού. Ο τελευταίος προβολέας είναι το μεγαλύτερο μοντέλο, διαθέτει 84 LED, 180W ισχύ και απόδοση 11800Lm και διαθέτει επίσης δύο βαθμίδες φωτισμού.


Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που έχουν και τα τρία μοντέλα των προβολέων είναι ότι διαθέτουν δυο εξόδους USB (5V-2.1A), δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίσουμε το κινητό μας ή κάποια άλλη συσκευή μέσω της θύρας USB, μετατρέποντάς το σε power bank!


Μετά από τις δοκιμές που έγιναν, οι οποίες προσωπικά με ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, καθώς απέδειξαν ότι είναι πολύ αποδοτικοί παρά το μικρό τους μέγεθος.


Ο προβολέας με τα 18 LED ξεχωρίζει για το πολύ μικρό του μέγεθος αλλά και για την φωτεινότητα του, καθώς και για την πολύ μεγάλη αυτονομία του, φτάνοντας τις 8 ώρες συνεχούς φωτισμού.


Ο προβολέας με τα 48 LED έχει δύο βαθμίδες φωτισμού και αρκετά μεγάλο άνοιγμα φωτός, με την αυτονομία του στην δεύτερη θέση, που είναι ο πιο πλούσιος φωτισμός, να φτάνει τις 4 ώρες.


Ο μεγαλύτερος προβολέας με τα 84 LED είναι πραγματικά εξαιρετικός με πάρα πολύ πλούσιο και δυνατό φωτισμό. Διαθέτει και αυτός δύο βαθμίδες φωτισμού, με την πρώτη θέση να έχει πολύ μεγάλο άνοιγμα φωτός σχεδόν 180 μοίρες και στην δεύτερη θέση προσφέρει και μια πιο συγκεντρωμένη δέσμη φωτός, σαν προβολέα, κάνοντας τα πάντα γύρω μας να φαίνονται σαν μέρα! Η αυτονομία του στην δεύτερη θέση ήταν 3 ώρες συνεχόμενου φωτισμού.


Η χρήση των προβολέων είναι πάρα πολλές, από το να ολοκληρώσουμε μια εργασία που μας βρήκε το βράδυ στο χωράφι μας, στην εκδρομή ή το κάμπινγκ αλλά και για ώρα ανάγκης στο σπίτι μας.


Οι τιμές τους διαμορφώνονται (χωρίς μπαταρία) ως εξής:


18 LED 25 ευρώ
48 LED 30 ευρώ
84 LED 35 ευρώ


Θα τους βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία YAMASTIK.