Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Προστατευτικό Θαμνοκοπτικού Δίσκου / Μεσινέζας 30cm


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
26 Απριλίου 2024

Ένα απαραίτητο εξάρτημα για προστασία των δέντρων κατά την εργασία χορτοκοπής



Όσοι ασχολείστε με χορτοκοπές, ίσως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια εργασιών χορτοκοπής να έχετε πληγώσει ένα δέντρο ή κάποιο φυτό λόγω λανθασμένου χειρισμού.


Αυτό πλέον μπορείτε να το αποφύγετε με τη χρήση ενός πλαστικού προστατευτικού που προσαρμόζεται στο μπροστινό μέρος του θαμνοκοπτικού και είναι της εταιρίας Visco Parts το μοντέλο ΑΞΘ-062.


Με διάμετρο 30 εκατοστών, προσφέρει ευρεία κάλυψη, εξασφαλίζοντας ότι κανένα φυτό δε θα υποστεί ζημιά από το θαμνοκοπτικό, είτε με τη χρήση μεσινέζας είτε με μεταλλικό δίσκο. Είναι συμβατό με όλες τις μάρκες θαμνοκοπτικών που έχουν καλάμια διαμέτρου 26mm έως 28mm, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία γκάμα θαμνοκοπτικών μηχανηματων .


Η τοποθέτησή του στο θαμνοκοπτικό είναι πολύ εύκολη και συστήνεται η χρήση του να γίνεται σε συνδυασμό με τον προφυλακτήρα όταν αυτό είναι εφικτό ανάλογα με το μοντέλο του θαμνοκοπτικού.


Είτε είστε επαγγελματίας στον χώρο της κηπουρικής είτε απλώς αγαπάτε τη φύση και φροντίζετε τον κήπο σας, αυτό το προστατευτικό δίσκου είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για να διασφαλίσετε ότι η εργασία σας θα είναι ασφαλής και αποτελεσματική.


Στα πλεονεκτήματά του προστίθεται και η χαμηλή τιμή του, η οποία είναι στα 16.00€ και θα το βρείτε στο Γεωπονικό Κατάστημα Κοντοπούλος  ( Για Παραγγελίες: 27210 27558 ).


Θα το βρεις εδώ : VISCO ΑΞΘ-062