Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Νέο Προϊόν Από την Agrology: XAct® pro Apex SC


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
29 Οκτωβρίου 2023

Η γεωργία είναι ένας τομέας που απαιτεί συνεχείς καινοτομίες και εξελίξεις για τη βελτίωση της παραγωγής και την επίτευξη υψηλής ποιότητας προϊόντων.


Στο πλαίσιο αυτό, η Agrology παρουσιάζει το νέο προϊόν της, το XAct® pro Apex SC, ένα σκεύασμα που προετοιμάζει την καλλιέργεια για τον χειμώνα και διασφαλίζει μια πλούσια ανθοφορία και καρπόδεση για τη νέα περίοδο.


Το XAct® pro Apex SC είναι ένα πολυσύνθετο σκεύασμα που περιλαμβάνει:


  • Φωσφόρο (P) 8%
  • Ψευδάργυρο (Zn) 12%
  • Βόριο (B) 3%
  • Οξείδιο του ασβεστίου (CaO) 1.4%
  • Οξείδιο του μαγνησίου (MgO) 22%
  • Χαλκό (Cu) 2%
  • Θείο (S) 1%


Αυτά τα στοιχεία παίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στη φυσιολογική ανάπτυξη των φυτών και στην αντοχή τους σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.


Το XAct® pro Apex SC αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους παραγωγούς που αναζητούν ένα προϊόν που θα ενισχύσει την παραγωγή τους και θα τους βοηθήσει να προετοιμαστούν για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.


Tο προϊόν αυτό προσφέρει τα εξής οφέλη:


Αποθησαυριστικές Ουσίες: Το XAct® pro Apex SC αυξάνει τις αποθησαυριστικές ουσίες στα φυτά, ενόψει του χειμερινού ληθάργου και των παγετών. Αυτό βοηθά τα φυτά να διατηρήσουν την ενέργειά τους και να προετοιμαστούν για τη νέα περίοδο ανάπτυξης.


Θρέψη Χαλκού και Ψευδαργύρου: Το XAct® pro Apex SC παρέχει σημαντική θρέψη σε χαλκό και ψευδάργυρο, δύο βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υγεία και την ανάπτυξη των φυτών.


Προώθηση της Φωτοσύνθεσης και Πρωτεϊνοσύνθεσης: Με τον συνδυασμό του μαγνησίου, του ψευδαργύρου και του χαλκού, το XAct® pro Apex SC ενισχύει τη φωτοσύνθεση των φυτών και προωθεί την πρωτεϊνοσύνθεση, ετοιμάζοντας τα φυτά για τη νέα χρονιά.


Τεχνολογίες SmartFlow® & E2DA®: Το προϊόν χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες SmartFlow® και E2DA®, προσφέροντας βέλτιστη απόδοση στην παροχή θρεπτικών στοιχείων.



Καλλιέργειες & Ενδεικτικές Εφαρμογές


Πυρηνόκαρπα
Μηλοειδή
Ακτινίδιο
Αμπέλι
Ρόδι
Ακρόδρυα
Ελιά
Εσπεριδοειδή


Σύμφωνα με τις συνιστώμενες δοσολογίες εφαρμογής, αρκεί ένας ψεκασμός με 100-200 cc ανά 100 λίτρα νερού, μετά τη συγκομιδή, αλλά πριν από τη γήρανση των φύλλων. Για τα εσπεριδοειδή και την ελιά συνιστάτε μια εφαρμογή μετα την συγκομιδή και μια κατά την περίοδο του χειμώνα.


Το XAct® pro Apex SC είναι μια πολύτιμη προσθήκη στα εργαλεία του παραγωγού, προετοιμάζοντας τις καλλιέργειες για τον χειμώνα και διασφαλίζοντας ότι η νέα περίοδος θα ξεκινήσει με πλούσια ανθοφορία και βελτιωμένη καρπόδεση την άνοιξη.


Θα το βρείτε στα συνεργαζόμενα γεωπονικά καταστήματα με την εταιρία Agrology.