Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Farmertec - Holzfforma® G111


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
29 Φεβρουαρίου 2024

Ισχυρό δενδροκομικό αλυσοπρίονο με ποιοτική κατασκευή

Η Farmertec είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων και ανταλλακτικών μερών, με έμφαση στα αλυσοπρίονα. Μια από τις γνωστές μάρκες που διαθέτει η Farmertec είναι η Holzfforma, η οποία έχει κερδίσει φήμη για την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση των αλυσοπρίονων, δημιουργώντας κυρίως αντίγραφα γνωστών και δημοφιλών αλυσοπρίονων της αγοράς.


Στο σημερινό βίντεο θα σας παρουσιάσω ένα πολύ δημοφιλές δενδροκομικό – κλαδευτικό αλυσοπρίονο της εταιρείας Holzfforma, το μοντέλο G111. Το συγκεκριμένο μοντέλο το επιλέγουν επαγγελματίες κηπουροί και δενδροκόμοι, καθώς και έμπειροι ερασιτέχνες που χρειάζονται ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο με αυξημένη ισχύ.


Ο κινητήρας που διαθέτει είναι 35,2 κυβικά και είναι Euro 5. Μέγιστες στροφές κινητήρα 11.500 στροφές ανά λεπτό. Η χωρητικότητα του δοχείου καυσίμου είναι 650ml και η χωρητικότητα δοχείου λαδιού είναι 300ml. Η αναλογία μίξης καυσίμου με λάδι μίξης είναι 25 προς 1. Το βάρος του αλυσοπρίονου χωρίς λάμα και αλυσίδα είναι στα 3.8kg. Η λάμα και αλυσίδα δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία του αλυσοπρίονου.


Το G111 ήρθε για τις ανάγκες του βίντεο με λάμα μήκους 35cm και αλυσίδα με βήμα 3/8, πάχος οδηγού 1,3mm και έχει 50 οδηγούς.


Ο κλαδευτικός σχεδιασμός του (top-handle design) του G111 προσφέρει μια άνετη και ευέλικτη λαβή, ιδανική για κλαδέματα και εργασίες σε δύσκολα σημεία, διευκολύνοντας τον χειρισμό του.


.
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του αλυσοπρίονου G111 είναι η συμβατότητά του με ανταλλακτικά των προϊόντων MS200T και 020T, προσφέροντας άμεση λύση στην ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή.


Στις δοκιμές έγιναν κοπές σε κλαδιά δέντρων αλλά και σε ξύλο ελιάς με μεγάλη διαμέτρο, αποδεικνύοντας την υψηλή ισχύ του αλυσοπρίονου.


Προσωπικά, θα το ξεχωρίσω για τη στιβαρή και ποιοτική του κατασκευή όσο αφορά τα πλαστικά μέρη αλλά και την πολύ καλή εφαρμογή αυτών. Για την αξιοπιστία του κινητήρα, δεν γνωρίζω την ποιότητα των μετάλλων αλλά σίγουρα με τη σωστή συντήρηση και χρήση θα είναι για χρόνια αξιόπιστο.


Άλλωστε, δεν ξεχνάμε ποτέ και τη φράση "ότι πληρώνεις παίρνεις".


Το κόστος του Κλαδευτικού Αλυσοπρίονου Farmertec - Holzfforma® G111 διαμορφώνεται στην τιμή των 215,75 € (χωρίς λάμα και αλυσίδα) και θα το βρείτε στο site της εταιρείας Farmertec .


Τα έξοδα αποστολής είναι στα 85€ και έρχεται με κούριερ από την Κίνα σε περίπου 7 με 10 μέρες. Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχει και έξτρα φόρος, δηλαδή τελωνείο, αλλά εκεί δεν έχω να δώσω κάποιες έξτρα πληροφορίες.