Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Hλεκτρικό Τροχιστικό 12V OREGON


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
11 Μαρτίου 2023

Tροχιστικό 12 volt με φις για αναπτήρα αυτοκινήτου , γρήγορο και οικονομικό τροχιστικό.


Όσοι έχουν στην κατοχή τους αλυσοπρίονο σίγουρα κάποια στιγμή τους απασχόλησε η διαδικασία τροχίσματος της αλυσίδας.



Για να τροχίσουμε την αλυσίδα από το αλυσοπρίονο θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια απλή λίμα στο χέρι προϋποθέτοντας κάποιες βασικές γνώσεις ώστε να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα.



Το βασικότερο λάθος γίνεται στις στις μοίρες που τροχίζουμε το κάθε "δόντι" όπου τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι στις 30°.


Η εταιρία OREGON μια από τις προτάσεις της για το τρόχισμα της αλυσίδας είναι το ηλεκτρικό τροχιστικό 12V . Το τροφοδοτούμε με ρεύμα 12V είτε από την θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο είτε κατευθείαν από την μπαταρία του αυτοκινήτου.


Το καλώδιο που χρησιμοποιεί έχει μήκος 2.5m.

Στην αρχική του συσκευασία έρχεται με 4 πέτρες ( λίμες ) τροχίσματος για αλυσίδες με βήμα 4mm , 4.5mm , 4.8mm και 5.5mm.


Το Τροχιστικό έχει χαραγμένους οδηγούς πάνω του για να τροχίζουμε όλα τα δόντια στις ίδιες μοίρες 25° , 30° και 35° επιλέγοντας τις μοίρες που επιθυμούμε σε κάθε περίπτωση.


Με το ηλεκτρικό τροχιστικό πετυχαίνουμε ουσιαστικά γρήγορο και οικονομικό τρόχισμα αρκεί να υπάρχει τροφοδοσία 12v στον χώρο που θα το χρησιμοποιήσουμε.


Η τιμή του είναι στα 42.00€ και μπορείτε να το βρείτε στο  Κοντόπουλος Γεωπονικό Κατάστημα


Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό - Giveaway και ένας τυχερός θα κερδίσει το ηλεκτρικό Τροχιστικό της εταιρείας Oregon .

 
Η διαδικασία είναι απλη απλά κάντε  like στην σελίδα Facebook του Κοντόπουλος - Γεωπονικό Κατάστημα


Μετά αφήστε σχόλιο στο YouTube στο βίντεο από κάτω γράφοντας ότι θέλετε ή την λέξη Farmer Evolution ώστε να καταγραφή η συμμετοχή σας .


Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 θα γίνει η κλήρωση και ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει το ηλεκτρικό τροχιστικό της εταιρίας Oregon .


Καλή επιτυχία σε όλους!