Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Εξαερωτής Γκαζόν 1500W RURIS RXE888


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
11 Σεπτεμβρίου 2022


Η χρήση ενός εξαερωτήρα γκαζόν για την περιποίηση ενός χλοοτάπητα είναι απαραίτητη. Για πολλούς είναι άγνωστο το συγκεκριμένο μηχάνημα ή απλά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην χρήση του.


Με τον καιρό όσο αναπτύσεται ο χλοοτάπητας, κάτω από αυτόν το έδαφος συμπυκνώνεται και δεν αφήνει το γκαζόν να αναπνέει. Σαν αποτέλεσμα έχει την μην σωστή ανάπτυξη του. Ανάλογα την έκταση του χλοοτάπητα που έχουμε στον κήπο μας επιλέγουμε και τον ανάλογο εξαερωτήρα. Για μικρές εκτάσεις χρησιμοποιούμε κάποιον χειροκίνητο, για μεσαίες εκτάσεις ηλεκτρικό και για μεγάλες βενζινοκίνητο.


Τα πλεονέκτηματα με την χρήση ενός εξαερωτήρα στη περιποίηση του χλοοτάπητα μας είναι πολλά. Ουσιαστικά αυτό που πετυχαίνουμε είναι να δώσουμε στον χλοοτάπητα την δυνατότητα να αναπνέει, να διαχειρίζεται καλύτερα το νερό και τα θρεπτικά στοιχεία που δίνονται μέσω της λίπανσης του .


Εκτός από την εξαέρωση και ανανέωση του χλοοτάπητα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εξαέρωση και στο ριζικό σύστημα όταν επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε τον εξαερωτήρα στην χαμηλότερη επιλογή που έχει .


Ο συγκεκριμένος εξαερωτήρας που χρησιμοποιήσαμε της εταιρείας Ruris RXE888 είναι αρκετά δυνατός 1500W και ιδανικός για μεσαίες εκτάσεις . Ο κάδος συλλογής του έχει χωρητικότητα 30 λίτρα .

Στην αρχική του συσκευασία έρχεται με δύο κυλίνδρους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Ο πρώτος είναι με μεταλλικά μαχαίρια εξαέρωσης και ο δεύτερος με ελατήρια συλλογής.


θα τον βρείτε σε κάποιο απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία ΑΓΕΜ