Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ελαιοραβδιστικό τύπου αχινός Asteras Electric της εταιρείας Αγγελής


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
3 Μαίου 2022

Ραβδιστικό μηχάνημα ελιάς τύπου αχινός ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία Αγγελής


Tο ελαιοραβδιστικό Αστέρας Electric 4×4 είναι παλμικό μηχάνημα με 2 κεφαλές και 32 ραβδιά από ανθρακονήματα με νέο σύστημα ανεξάρτητης κίνησης των σφαιρών.


Η μοναδική διάταξη των ανθρακονημάτων μαζί με τη μεγάλου εύρους ζυγοσταθμισμένη παλμική κίνηση, επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση χωρίς την παραμικρή φθορά στο δέντρο.


Τεχνικα χαρακτηριστικα :

Σωλήνα από ανθρακονήματα

ΤΟ ΜΟΤΕΡ


  Ισχυρό μοτέρ 1000w τύπου Brushless.Διαθέτει ρυθμιστή στροφών με ροοστάτη(dimmer) . Δυνατότητα εύρους 700- 2500 παλμικών κινήσεων το λεπτό στα 12v για να μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Επαγγελματική χρήση με μπαταρία 80 Α για 8 ώρες. Δυνατότητα χρήσης με γεννήτρια της εταιρείας μας (η οποία παρέχεται με σταθεροποιητή τάσης στα 14V).


H ΚΙΝΗΣΗ


Με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Ανεξάρτητης κίνησης των σφαιρών) 4x4 επιτυγχάνεται:


Μεγαλύτερη εισχώρηση στα πιο πυκνά σημεία του ελαιόδεντρου.Ελαχιστοποίηση της ζημιάς στους καρπούς και στο ελαιόδεντρο.Ξεκούραστος ραβδισμός αφού μεταφέρει μηδενικούς κραδασμούς στο χρήστη.
Tο ελαιοραβδιστικό Asteras Electric είναι παλμικό μηχάνημα με 2 κεφαλές και 32 ραβδιά από ανθρακονήματα.Η μοναδική  διάταξη  των ανθρακονημάτων μαζί με τη μεγάλου εύρους ζυγοσταθμισμένη παλμική κίνηση, επιτυγχάνει την μέγιστη απόδοση χωρίς την παραμικρή φθορά στο δέντρο


Η ΚΕΦΑΛΗ


Τo Asteras Electric είναι ελαιοραβδιστικό με έκκεντρα αντίβαρα Τ8 αλουμινιου,2 έκκεντρα,32 κωνικές ακτίνες ανθρακονημάτων,Ελαστομερές υλικό προηγμένης τεχνολογίας,Ατσαλένια γρανάζια,Μηδενική φθορά και Απόλυτη ζυγοστάθμιση.