Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Ελαιοραβδιστικά AGROTECHNIC x.QUATTRO AL & x.QUATTRO SUPERVELOCE CF


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
3 Μαίου 2022

Ελαιοραβδιστικά μηχάνηματα τύπου αχινός. Απο τα πιο ελαφριά ελαιοραβδιστικά μηχανήματα της αγοράς ελληνικής κατασκευής.

Σας παρουσιάζω δυο ελαιοραβδιστικά της εταιρίας AGROTECHNIC ( ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ) πρόκειται για τα μοντέλα X.QUATTRO AL και το X.QUATTRO SUPERVELOCE CF. Tα δυο ελαιοραβδιστικά μηχανήματα εχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους το ελαφρύ τους βάρος και την ομαλή λειτουργιά πάνω στο δέντρο χωρίς να μπλέκει στα κλαδιά και να ρίχνει φύλλα χαρεις το συστημα κεφαλής που διαθέτουν X.QUATTRO. X.QUATTRO SUPERVELOCE CF ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

Το ταχύτερο, ελαφρύτερο και πιο αποδοτικό ελαιοραβδιστικό πού έχουμε κατασκευάσει.

Kαινοτόμο πατενταρισμένο παλμικό ελαιοραβδιστικό με κεφαλή X.QUATTRO®

Tετραδιάστατη κίνηση 4D και ανθρακονήματα. SUPERVELOCE® Μοτέρ Brushless 12VDC – 2.500 RPM Ελεγκτής ταχύτητας με μικρο-ρύθμιση. Εξελιγμένο για επαγγελματική χρήση με μπαταρία αυτοκινήτου 12VDC. Φιλικό προς το περιβάλλον – Μηδενικοί ρύποι Σωλήνα από ανθρακονήματα. Συνολικό μήκος μηχανήματος 2.4μ. (2.9 -3.15 – 3.4 με προαιρετική προέκταση) Υπερ-Eλαφρύ 2.5Kg για ξεκούραστη λειτουργία. Πολύ χαμηλός θόρυβος και κραδασμοί.

Συμπεριλαμβάνει 14μ καλώδιο, κιτ μπαταρίας με κροκοδειλάκια για μπαταρία αυτοκινήτου και ασφαλειοθήκη με ασφάλεια. X.QUATTRO AL Το πατενταρισμένο παλμικό ελαιοραβδιστικό με κεφαλή με τετραδιάστατη κίνηση και ανθρακονήματα. Σωλήνα αλουμινίου Συνολικό μήκος μηχανήματος 2.4μ Συμπεριλαμβάνει 14μ καλώδιο με ακροδέκτες Y.