Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

EcoPlant Βιολογικό Εδαφοβελτιωτικό


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
8 Σεπτεμβρίου 2022

Ενα προϊόν νανοβιοτεχνολογίας που είναι βιολογικό , οικολογικό , ακίνδυνο,μη τοξικό και με έγκριση στην βιολογική γεωργία .

Το κομμάτι της θρέψης σε μια καλλιέργεια είναι από το βασικότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε μια πετυχημένη παραγωγή.


Ας γνωρίσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον σκεύασμα που ειναι το EcoPlant.


Είναι υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης προϊόν νανοβιοτεχνολογίας, που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των φυτών, τα βοηθά να αναπτυχθούν, να μην αρρωσταίνουν, να κάνουν ωραίους νόστιμους καρπούς και να μην παγώνουν το χειμώνα. ΔΕΝ είναι χημικό ΔΕΝ είναι φάρμακο .


Τι είναι η Νανοτεχνολογία και τι τα νανο-λιπάσματα?



Η Νανοτεχνολογία είναι η μελέτη και η χρήση εφαρμογών εξαιρετικά μικρών διαστάσεων. Σε αυτές τις διαστάσεις ασυνήθιστα φυσικά, χημικά και βιολογικά φαινόμενα αναδύονται.
Το Νάνο είναι ένα σωματίδιο σε υπερβολικά μικρό μέγεθος. Ένα Νάνο ισούται με το ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου 10-9 m ή αν κόψουμε μία τρίχα από τα μαλλιά μας κάθετα σε 50.000 τεμάχια!!!! H Nανοτεχνολογία έχει τη δυνατότητα να φέρει σε επανάσταση τις γεωργικές πρακτικές!


Ο πολυβραβευμένος στο εξωτερικό Έλληνας επιστήμονας ( βραβείο Αϊνστάιν, βραβείο Πλάτωνα, βραβείο Αρχιμήδη, Cambridge Blue Book,Who is WHO κα) Δρ Αναστασιάδης Σάββας δημιούργησε ένα μοναδικό νανοτεχνολογικό εδαφοβελτιωτικό λίπασμα, το EcoPlant PYTHIA.


Το ΕcoPlant είναι ένα πρωτοποριακό υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης  και νανοτεχνολογίας που σημαίνει ότι λειτουργεί σε νανοκλίμακα, τα σωματίδια του είναι τόσο μικρά (nano) που περνάει μέσα στο φυτό οχι μόνο από τα στομάτια των φύλλων αλλά ακόμα και από τους πόρους της επιδερμίδας , ακριβώς λόγω του μικρού αυτού μεγέθους των σωματιδίων αυτά κυκλοφορούν άνετα μέσα στο φυτό και ακόμα και με ριζοπότισμα φτάνουν μέχρι και το τελευταίο φύλλο της κορυφής του φυτού. Λειτουργεί άλλοτε ως λίπασμα και άλλοτε ως φυτοπροστατευτικό (αντεπαγετικό, ανθεκτικότητα σε εχθρούς και ασθένειες) ανάλογα με τη δοσολογία.   Περιέχει οργανική ουσία, θρεπτικά συστατικά, αμινοξέα και μικροοργανισμούς.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καλλιέργειες και να συνδυαστεί με άλλα σκευάσματα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιολογική γεωργία.

Συνοπτικά τα οφέλη από τη χρήση του EcoPlant είναι:

  • Επιταχύνει την ανάπτυξη των φυτών και των δέντρων.
  • Αυξάνει την παραγωγικότητα.
  • Ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς και προκαλεί έντονη ανθοφορία.
  • Αποτρέπει το σκάσιμο των καρπών σε κεράσια, σταφύλια κλπ.
  • Επιμηκύνεται η διάρκεια παραγωγής στα οπωροκηπευτικά.
  • Προστατεύει τα φυτά από τον παγετό.

    Παράγοντες της αγοράς και επιστήμονες συμφωνούν ότι η λύση στα προβλήματα της γεωργίας θα έρθει μέσα από τα ¨έξυπνα¨ λιπάσματα και πως οι αγρότες θα πρέπει να είναι ανοιχτοί σε τέτοιες καινοτόμες εφαρμογές.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκεύασμα EcoPlant PYTHIA μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://ecoplant.store/