Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Δίσκος Καταστροφής Ζιζανίων Visco ΔΙΘ025


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
7 Ιουνίου 2024

Σετ μικρών δίσκων καταστροφέων ζιζανίων για κήπους


Στο σημερινό βίντεο, θα δοκιμάσουμε ένα πολύ χρήσιμο εξάρτημα για το θαμνοκοπτικό μας μηχάνημα, τους δίσκους καταστροφής ζιζανίων από την εταιρεία Visco Parts μοντέλο ΔΙΘ 025.


Αυτοί οι δίσκοι είναι σχεδιασμένοι για να κάνουν την διαδικασια καταστροφη ζιζανιων στον κήπο ή τον λαχανόκηπό σας πιο εύκολη και αποτελεσματική. Το σετ περιλαμβάνει ένα πλαστικό προστατευτικό και δύο μεταλλικούς δίσκους.


Ο διπλός δίσκος έχει διάμετρο εργασιών 12,1 cm, ενώ ο πενταπλός 12,8 cm.


Ο πενταπλός δίσκος είναι ιδανικός για εδάφη που είναι καλυμμένα με νερό, ενώ ο διπλός δίσκος είναι καταλληλότερος για στεγνά εδάφη. Οι δίσκοι αυτοί είναι ιδανικοί για μικρές εκτάσεις λόγω του μικρού εύρους εργασιών τους, καθιστώντας τους κατάλληλους για κάθε τύπο θαμνοκοπτικού μηχανήματος.


Χάρη στο προστατευτικό που διαθέτουν, μπορείτε να εργάζεστε δίπλα στα φυτά σας χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές. Το μικρό τους μέγεθος τους κάνει αποδοτικούς ακόμα και με μηχανήματα χαμηλής ισχύος, χωρίς να χρειάζεται να λειτουργείτε το μηχάνημα σε υψηλές στροφές.


Στις δοκιμές, χρησιμοποίησα και τους δύο δίσκους σε στεγνό έδαφος με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είχαν πολύ μεγάλη απόδοση και ταυτόχρονα πολύ εύκολο χειρισμό με ακρίβεια. Ο πενταπλός δίσκος, λόγω του λεπτότερου πάχους της λάμας του, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε εδάφη χωρίς πέτρες.


Το κόστος τους είναι ιδιαίτερα προσιτό, στα 11,90 ευρώ, και μπορείτε να τους βρείτε στο Κοντόπουλος Γεωπονικό Κατάστημα.


Θα τα βρείτε εδώ : Visco Parts ΔΙΘ025