Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Aλυσοπρίονο Zanon ZP200


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
6 Απριλίου 2024

Μικρό μέγεθος , χαμηλό βαρος και αρκετά ισχυρό !


Το αλυσοπρίονο Zanon ZP200 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα στην κατηγορία των αλυσοπρίονων μπαταρίας που διαθέτει η εταιρία Zanon. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ισχυρό μοτέρ, το ZP200 ξεχωρίζει για το μικρό του μέγεθος, το χαμηλό του βάρος και τη δύναμή του.


Χαρακτηριστικά:


Διαθέτει μοτέρ brushless με ισχύ 600W και αυτόματη αντλία λίπανσης της αλυσίδας.


Η αρχική του συσκευασία περιλαμβάνει το αλυσοπρίονο, δύο (2) μπαταρίες, έναν φορτιστή με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης τριών (3) μπαταριών και ένα μικρό χωνί για εύκολη συμπλήρωση του λαδιού για την αλυσίδα στο αλυσοπρίονο. Η λάμα έχει μήκος 20cm και μέγιστη διάμετρο κοπής 20cm, ενώ η αλυσίδα έχει πάχος 1,4mm και οδηγό 1,1mm.


Διαθέτει τρεις (3) επιλογές για την ταχύτητα της αλυσίδας, οι οποίες διαμορφώνονται σε 4, 8 και 12m/s επιλέγοντας την κατάλληλη ταχύτητα ανάλογα με την εργασία που εκτελούμε.


Η μπαταρία είναι 18V (21V max) και χωρητικότητας 5Ah, εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια λειτουργίας.


Το βάρος του αλυσοπρίονου με την μπαταρία είναι 2,524gr.


Στις δοκιμές έδειξε να είναι πολύ δυνατό κάνοντας κοπές ακόμα και σε ξύλο ελιάς με διάμετρο 20cm. Όσο αφορά την αυτονομία του, με μία μπαταρία έγιναν 93 κοπές σε ξύλο ελιάς διαμέτρου 10-12 cm.


Το Zanon ZP-200 ξεχωρίζει για το μικρό του μέγεθος, την αθόρυβη λειτουργία του και τη δύναμή του. Είναι ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και αποδοτικό αλυσοπρίονο για τις εργασίες τους.


Όσον αφορά το κόστος του, θα το βρείτε στο Γεωπονικό Κατάστημα Κοντοπούλος στην τιμή των 549,00€ με δύο μπαταρίες και φορτιστή.


θα το βρείτε  εδώ :  ZANON ZP-200