Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Αλυσοπρίονο Βενζίνης VISCO VC286T EVO


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
23 Δεκεμβρίου 2023

Μικρό μέγεθος, χαμηλό βάρος με υψηλή ιπποδύναμη



Το ολοκαίνουργιο αλυσοπρίονο VISCO VC286T EVO προστίθεται στην κατηγορία των αλυσοπριόνων που είναι ιδανικά για το κόψιμο καυσόξυλων, τη φροντίδα του κήπου, αλλά και για διάφορες κατασκευές.


Με έμφαση στο χαμηλό βάρος, το εξαιρετικό ζύγισμα, και την υψηλή ισχύ, αυτό το αλυσοπρίονο επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ευκολίας χρήσης.


Ο κινητήρας των 28,5cc διαθέτει ιπποδύναμη 1,4hp, καθιστώντας το αλυσοπρίονο VC286T EVO κατάλληλο για ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Η ποιότητα του καρμπυρατέρ Walbro (Made in Japan) εγγυάται αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.



Ελαφρύ και Ευέλικτο

Με βάρος μόλις 3,4kg (χωρίς λάμα και αλυσίδα), το VC286T EVO είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο στη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει άνετο και ξεκούραστο χειρισμό, ενώ η ισχυρή ιπποδύναμη εξασφαλίζει αποτελεσματική λειτουργία χωρίς περιττή κόπωση.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Κυβισμός Κινητήρα: 28,5cc
Ιπποδύναμη: 1,4hp
Καρμπυρατέρ: Walbro (Made in Japan)
Χωρητικότητα Καυσίμου: 210ml
Χωρητικότητα Λαδιού: 200ml
Μήκος Λάμας: 30cm
Βήμα Αλυσίδας: 3/8″LP
Πάχος Οδηγού: 1,3mm
Αριθμός Οδηγών Αλυσίδας: 44
Βάρος (χωρίς Λάμα και Αλυσίδα): 3,4kg



Πολλαπλές Χρήσεις για Κάθε Ανάγκη


Οι δοκιμές επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης του VC286T EVO. Κατάλληλο για κόψιμο ξύλου, ξεκλάδισμα κλαδιών, κατασκευή σκεπών, αλλά και για επαγγελματική χρήση.


Η ελαφρότητα και ο σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ηλικιωμένων που χρειάζονται κάτι ελαφρύ και εύχρηστο.


Συνολικά, το αλυσοπρίονο VISCO VC286T EVO αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο, ισχυρό και ελαφρύ εργαλείο για κάθε ξυλουργική εργασία.


Το κόστος του VISCO VC286T EVO ανέρχεται στα 169,00 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρία Visco Parts.